Skip Sidebar
Actief Roermond

Actief Roermond

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging ...

Buurt & omgevingWelzijnOnderwijs
Deel
Bij ons gebeurt dat niet – informatie sessie sociale veiligheid

Bij ons gebeurt dat niet – informatie sessie sociale veiligheid

Workshop · 19 jan 2023, 19:30 - 21:30
Vanuit huis
Buurt & omgevingWelzijnOnderwijs
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
Actief Roermond
#59066
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Actief-Roermond/activiteiten/Bij-ons-gebeurt-dat-niet--informatie-sessie-sociale-veiligheid/59066 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In twee uurtjes word je meegenomen in het veiliger maken van je vrijwilligersorganisatie. En natuurlijk kunnen we je op weg helpen met voorbeelden en formats.

Uitgebreide omschrijving

Alles wat je altijd al had willen weten over aannamebeleid, gedragscodes, de gratis VOG, het voeren van lastige gesprekken en nog veel meer!

Fijn als je even laat weten dat je komt, maar ook helemaal prima als je op de dag zelf gewoon aansluit.

Deze sessies worden verzorgd door de adviseurs sociale veiligheid van NOV. Zij zijn ook de mensen die individuele organisaties verder kunnen helpen en ook dat is kosteloos voor je organisatie.

Meer informatie en deelname link is te vinden via deze link

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop

Over Actief Roermond

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging. Eigenlijk gewoon voor elkaar! Hoe dan? Wij kunnen je daarbij ondersteunen met het verbreden van kennis en vaardigheden en je in contact brengen met organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.
Actief Roermond is dé plek waar de actieve burger op zoek kan naar vrijwilligerswerk. Waar hij zijn kennis kan verbreden en waar hij gewaardeerd wordt. Actief Roermond is ook de plek waar organisaties hun vacatures kunnen plaatsen en zij hun organisatie, vereniging of stichting breed onder de aandacht kunnen brengen.
Ons team bestaat uit twee deskundige adviseurs, die ook ingezet kunnen worden als Goed Geregeld Adviseur.