Skip Sidebar
Actief Roermond

Actief Roermond

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging ...

Buurt & omgevingZorg & WelzijnOnderwijs
Deel

Een bakkie koffie met Actief Roermond

Workshop · 14 jun 2021, 14:00 - 15:00
Vanuit huis
Buurt & omgevingZorg & WelzijnOnderwijs
Dit is een verleden workshop.6 plaatsen over.
Deel workshop
#37534
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Actief-Roermond/activiteiten/Een-bakkie-koffie-met-Actief-Roermond/37534 om je aan te melden

Samenvatting

Gezellig samen, online met andere vrijwilligers onder het genot van een kopje koffie in gesprek.

Uitgebreide omschrijving

In een kleine groep van 5 à 6 personen gaan we in gesprek over ons vrijwilligerswerk. Hoe is het nu om in deze vreemde tijden je in te zetten als vrijwilliger? Kun jij je werk al volledig uitvoeren of ben je misschien nog niet gestart door persoonlijke omstandigheden? We weten allemaal hoe fijn het is om ons voor een ander in te zetten, maar we hebben ook ervaren hoe erg we het missen als het niet kan of simpelweg niet lukt. Daarover en nog veel meer kunnen we het hebben tijdens ons koffiemoment. Luisteren, leren en praten met elkaar. Ruimte voor nieuwe ideeën of voor het uiten van je zorgen, met elkaar en onder een genot van een kop koffie maken we het net wat gezelliger.


Wil je aansluiten dan kun je je aanmelden tot 14 juni.

Een dag van te voren ontvang je een mail met een uitnodiging via MS Teams om deel te nemen.


Dit digitale koffiemoment is voor alle vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en actieve bewoners in de gemeente Roermond.

Over Actief Roermond

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging. Eigenlijk gewoon voor elkaar! Hoe dan? Wij kunnen je daarbij ondersteunen met het verbreden van kennis en vaardigheden en je in contact brengen met organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.
Actief Roermond is dé plek waar de actieve burger op zoek kan naar vrijwilligerswerk. Waar hij zijn kennis kan verbreden en waar hij gewaardeerd wordt. Actief Roermond is ook de plek waar organisaties hun vacatures kunnen plaatsen en zij hun organisatie, vereniging of stichting breed onder de aandacht kunnen brengen.
Ons team bestaat uit twee deskundige adviseurs, die ook ingezet kunnen worden als Goed Geregeld Adviseur.
Dit is een verleden workshop.6 plaatsen over.
Deel workshop