Skip Sidebar
Actief Roermond

Actief Roermond

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging ...

Buurt & omgevingZorg & WelzijnOnderwijs
Deel

Flexibele inzet: werken met flex vrijwilligers

Workshop · 1 jan 2021, 00:00 - 00:00
Roermond, Limburg, Nederland
Buurt & omgevingZorg & WelzijnOnderwijs
Dit is een verleden workshop.15 plaatsen over.
Deel workshop
#27952
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Actief-Roermond/activiteiten/Flexibele-inzet-werken-met-flex-vrijwilligers/27952 om je aan te melden

Samenvatting

De actuele datum voor deze workshop is nog niet bekend.

Uitgebreide omschrijving

Tijden veranderen en zo ook de vrijwillige inzet. Tijdens de Coronacrisis zagen we een enorme betrokkenheid van burgers die op dat moment klaar stonden voor elkaar. Wat zegt dit over hoe we ons in willen zetten voor een ander? 

Flex-vrijwilligers zijn vrijwilligers die zich niet willen binden maar die zich wel graag voor korte tijd willen inzetten. Denk aan het leveren van een bijdrage aan een evenement, het verzorgen van eenmalige klussen of op projectbasis een klus uitvoeren. Wat is de meerwaarde van werken met flexibele vrijwilligers, wat voor meer waarde kan dit hebben voor mijn organisatie, hoe pak ik dit aan? Samen met Annet Schreurs van de Sesam academie onderzoeken we in de workshop de flex-vrijwilliger de voor- en nadelen van deze inzet. 


Locatie; volgt


Deze workshop is voor alle vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en actieve bewoners die in de gemeente Roermond actief zijn en wordt u kosteloos aangeboden door Actief Roermond.

Hoe kom ik er?

Roermond > workshops > Actief Roermond > Flexibele inzet: werken met flex vrijwilligers

Over Actief Roermond

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging. Eigenlijk gewoon voor elkaar! Hoe dan? Wij kunnen je daarbij ondersteunen met het verbreden van kennis en vaardigheden en je in contact brengen met organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.
Actief Roermond is dé plek waar de actieve burger op zoek kan naar vrijwilligerswerk. Waar hij zijn kennis kan verbreden en waar hij gewaardeerd wordt. Actief Roermond is ook de plek waar organisaties hun vacatures kunnen plaatsen en zij hun organisatie, vereniging of stichting breed onder de aandacht kunnen brengen.
Ons team bestaat uit twee deskundige adviseurs, die ook ingezet kunnen worden als Goed Geregeld Adviseur.
Dit is een verleden workshop.15 plaatsen over.
Deel workshop
#27952
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Actief-Roermond/activiteiten/Flexibele-inzet-werken-met-flex-vrijwilligers/27952 om je aan te melden