Skip Sidebar
Actief Roermond

Actief Roermond

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging ...

Buurt & omgevingZorg & WelzijnOnderwijs
Deel

Geannuleerd nieuwe datum volgt Informatiebijeenkomst over het Zorgteam en de Wmo

Evenement · 1 jan 2021 00:00 – 2 jan 2021 00:00
Donderbergweg 47, 6043 JA Roermond, Nederland
Buurt & omgevingZorg & WelzijnOnderwijs
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Activiteit Delen
#18961
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Actief-Roermond/activiteiten/Geannuleerd-nieuwe-datum-volgt-Informatiebijeenkomst-over-het-Zorgteam-en-de-Wmo/18961 om je aan te melden

Samenvatting

Wil je weten hoe de Wet maatschappelijke ondersteuning werkt en wat het zorgteam voor jou kan betekenen? Kom 24 maart naar de informatiebijeenkomst.

Uitgebreide omschrijving

Wanneer u vragen heeft over het zelfstandig thuis wonen of hierbij zorg en ondersteuning nodig heeft, kunt u contact opnemen met de gemeente.

Het Zorgteam van de gemeente Roermond geeft u persoonlijk advies en gaat samen met u op zoek naar de oplossing voor uw vraag of probleem.

Waar nodig lichten zij mogelijkheden vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning toe of indiceren deze.

De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) is er om mensen die hulp nodig hebben zo veel mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen.

Ook als mantelzorger kunt u met uw vragen contact opnemen met de gemeente. Het Zorgteam kan u persoonlijk advies of begeleiding bieden op de door u ervaren knelpunten. Zo nodig wordt een mantelzorgondersteuner hierbij ingeschakeld.

Jacqueline Engelen en Marieke Boetsen van de gemeente Roermond beantwoorden vragen rondom de Wmo en het Zorgteam.


Meer informatie en/of aanmelden

Aanmelden is mogelijk tot en met 17 maart a.s. middels de knop "Aanmelden".


Deze training wordt u aangeboden door Actief Roermond in samenwerking met de gemeente Roermond.


Deze workshop is voor alle vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties die actief zijn in de gemeente Roermond en wordt u kosteloos aangeboden door de Actief Roermond.

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Roermond > Roermond Activiteiten > Actief Roermond > Geannuleerd nieuwe datum volgt Informatiebijeenkomst over het Zorgteam en de Wmo

Over Actief Roermond

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging. Eigenlijk gewoon voor elkaar! Hoe dan? Wij kunnen je daarbij ondersteunen met het verbreden van kennis en vaardigheden en je in contact brengen met organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.
Actief Roermond is dé plek waar de actieve burger op zoek kan naar vrijwilligerswerk. Waar hij zijn kennis kan verbreden en waar hij gewaardeerd wordt. Actief Roermond is ook de plek waar organisaties hun vacatures kunnen plaatsen en zij hun organisatie, vereniging of stichting breed onder de aandacht kunnen brengen.
Ons team bestaat uit twee deskundige adviseurs, die ook ingezet kunnen worden als Goed Geregeld Adviseur.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Activiteit Delen
#18961
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Actief-Roermond/activiteiten/Geannuleerd-nieuwe-datum-volgt-Informatiebijeenkomst-over-het-Zorgteam-en-de-Wmo/18961 om je aan te melden