Skip Sidebar
Actief Roermond

Actief Roermond

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging ...

Buurt & omgevingZorg & WelzijnOnderwijs
Deel

Gratis VOG, alles wat je moet weten.

Workshop · 2 feb 2021, 19:30 - 20:30
Vanuit huis
Buurt & omgevingZorg & WelzijnOnderwijs
Dit is een verleden workshop.
Deel workshop
#27173
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Actief-Roermond/activiteiten/Gratis-VOG-alles-wat-je-moet-weten/27173 om je aan te melden

Samenvatting

Wat heb je als organisatie nodig om gratis een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen.

Uitgebreide omschrijving

Tijdens deze online Inspiratiesessie krijgt je een overzicht van de maatregelen die je moet/kunt treffen om de vereniging sociaal veilig te maken. De sessie is bedoeld voor bestuursleden, vertrouwenscontactpersonen en/of commissieleden van vrijwilligersorganisaties.

Gratis aanvraag VOG

De Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een verklaring waaruit blijkt dat een vrijwilliger niet veroordeeld is geweest voor strafbare feiten. De verklaring biedt uiteraard geen garanties, maar laat je wel zien dat je de veiligheid van je leden, deelnemers, vrijwilligers en bezoekers serieus neemt.

Een VOG aanvragen is eenvoudig, maar er zijn wel enkele voorwaarden waar je aan moet voldoen. In deze online inspiratiesessie wordt door Guus Bremer van het NOV uitgelegd wat jouw organisatie nodig heeft om gebruik te kunnen maken van de regeling gratis VOG.
Deze training is voor alle vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en actieve bewoners in de gemeente Roermond en wordt u kosteloos aangeboden door Actief Roermond.

Over Actief Roermond

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging. Eigenlijk gewoon voor elkaar! Hoe dan? Wij kunnen je daarbij ondersteunen met het verbreden van kennis en vaardigheden en je in contact brengen met organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.
Actief Roermond is dé plek waar de actieve burger op zoek kan naar vrijwilligerswerk. Waar hij zijn kennis kan verbreden en waar hij gewaardeerd wordt. Actief Roermond is ook de plek waar organisaties hun vacatures kunnen plaatsen en zij hun organisatie, vereniging of stichting breed onder de aandacht kunnen brengen.
Ons team bestaat uit twee deskundige adviseurs, die ook ingezet kunnen worden als Goed Geregeld Adviseur.
Dit is een verleden workshop.
Deel workshop
#27173
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Actief-Roermond/activiteiten/Gratis-VOG-alles-wat-je-moet-weten/27173 om je aan te melden