Skip Sidebar
Actief Roermond

Actief Roermond

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging ...

Deel

Informatiebijeenkomst Wet langdurige zorg (Wlz)

Workshop · 1 jan 2021, 00:00 - 00:00
Donderbergweg 47, 6043 JA Roermond, Nederland
Buurt & omgevingZorg & WelzijnOnderwijs
Dit is een verleden workshop.20 plaatsen over.
Deel workshop
#22698
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Actief-Roermond/activiteiten/Informatiebijeenkomst-Wet-langdurige-zorg-Wlz/22698 om je aan te melden

Samenvatting

De Wet langdurige zorg is, bedoeld voor mensen die voortdurend intensieve zorg nodig hebben. Let op deze datum is fictief! Actuele datum volgt z.s.m.

Uitgebreide omschrijving

Tijdens deze bijeenkomst zal Lianne van Diepen Onafhankelijk cliëntondersteuner bij MEE De Meent Groep vertellen wat de wet langdurige zorg inhoudt, wanneer je in aanmerking komt en wie het beoordeelt of je in aanmerking komt voor deze intensieve zorg. Tevens is er ruimte voor vragen te stellen over de mogelijkheden en uitvoering van deze zorg. 


Deze training wordt u aangeboden door Actief Roermond in samenwerking met MEE De Meent Groep


Deze workshop is voor alle vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en actieve bewoners die actief zijn in de gemeente Roermond en wordt u kosteloos aangeboden.

Hoe kom ik er?

Roermond > workshops > Actief Roermond > Informatiebijeenkomst Wet langdurige zorg (Wlz)

Over Actief Roermond

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging. Eigenlijk gewoon voor elkaar! Hoe dan? Wij kunnen je daarbij ondersteunen met het verbreden van kennis en vaardigheden en je in contact brengen met organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.
Actief Roermond is dé plek waar de actieve burger op zoek kan naar vrijwilligerswerk. Waar hij zijn kennis kan verbreden en waar hij gewaardeerd wordt. Actief Roermond is ook de plek waar organisaties hun vacatures kunnen plaatsen en zij hun organisatie, vereniging of stichting breed onder de aandacht kunnen brengen.
Ons team bestaat uit twee deskundige adviseurs, die ook ingezet kunnen worden als Goed Geregeld Adviseur.
Dit is een verleden workshop.20 plaatsen over.
Deel workshop