Skip Sidebar
Actief Roermond

Actief Roermond

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging ...

Buurt & omgevingWelzijnOnderwijs
Deel

Vrijwilligerswerk, iets voor mij?

Workshop · 1 jun, 19:00 - 21:00
Flexibele locatie
Buurt & omgevingWelzijnOnderwijs
Aanmeldingen sluiten in 4 months.
Deel workshop
#46746
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Actief-Roermond/activiteiten/Vrijwilligerswerk-iets-voor-mij/46746 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Denk je erover na om vrijwilligerswerk te gaan doen, maar weet niet zo goed of het wel iets voor je is?

Uitgebreide omschrijving

Vrijwilligerswerk is er in allerlei soorten. Vrijwilligerswerk dat maar een half uurtje per week kost en vrijwilligerswerk dat een hele dag opslokt. Met een groep mensen werken of één op één. Bij een grote organisatie of juist een klein initiatief in de buurt. We helpen je de weg te vinden die bij jou past.


Let op: 1 juni is een fictieve datum. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn communiceren we met de deelnemers een datum, tijd en locatie.

Aanmeldingen sluiten in 4 months.
Deel workshop

Over Actief Roermond

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging. Eigenlijk gewoon voor elkaar! Hoe dan? Wij kunnen je daarbij ondersteunen met het verbreden van kennis en vaardigheden en je in contact brengen met organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.
Actief Roermond is dé plek waar de actieve burger op zoek kan naar vrijwilligerswerk. Waar hij zijn kennis kan verbreden en waar hij gewaardeerd wordt. Actief Roermond is ook de plek waar organisaties hun vacatures kunnen plaatsen en zij hun organisatie, vereniging of stichting breed onder de aandacht kunnen brengen.
Ons team bestaat uit twee deskundige adviseurs, die ook ingezet kunnen worden als Goed Geregeld Adviseur.