Skip Sidebar
Actief Roermond

Actief Roermond

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging ...

Buurt & omgevingZorg & WelzijnOnderwijs
Deel

Workshop | Vinden van Vrijwilligers

Workshop · 25 jan 2021, 19:00 - 20:30
Vanuit huis
Training
Buurt & omgevingZorg & WelzijnOnderwijs
Dit is een verleden workshop.
Deel workshop
#18673
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Actief-Roermond/activiteiten/Workshop--Vinden-van-Vrijwilligers/18673 om je aan te melden

Samenvatting

Het vinden van vrijwilligers en behouden van vrijwilligers kan een uitdaging zijn, in deze online training worden tips en tricks gedeeld.

Uitgebreide omschrijving

Tijdens de online workshop Vinden van Vrijwilligers wordt gekeken naar het toepassen van de zogenaamde wervingscirkel, welke beweegredenen hebben vrijwilligers en hoe kan uw organisatie daar in de werving en begeleiding op in spelen. De training biedt voldoende ruimte voor het stellen van uw vragen. Ook gaan we in op het behouden van vrijwilligers.


Een dag voor de training ontvang je een uitnodiging via MS Teams om deel te nemen.


Deze training is voor alle vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en actieve bewoners in de gemeente Roermond en wordt u kosteloos aangeboden door de Vrijwilligerscentrale Roermond.

Over Actief Roermond

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging. Eigenlijk gewoon voor elkaar! Hoe dan? Wij kunnen je daarbij ondersteunen met het verbreden van kennis en vaardigheden en je in contact brengen met organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.
Actief Roermond is dé plek waar de actieve burger op zoek kan naar vrijwilligerswerk. Waar hij zijn kennis kan verbreden en waar hij gewaardeerd wordt. Actief Roermond is ook de plek waar organisaties hun vacatures kunnen plaatsen en zij hun organisatie, vereniging of stichting breed onder de aandacht kunnen brengen.
Ons team bestaat uit twee deskundige adviseurs, die ook ingezet kunnen worden als Goed Geregeld Adviseur.
Dit is een verleden workshop.
Deel workshop
#18673
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Actief-Roermond/activiteiten/Workshop--Vinden-van-Vrijwilligers/18673 om je aan te melden