Skip Navigation
Daelzicht

Daelzicht

Non-profit

Over ons

Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en ...

Zorg & WelzijnMensen met een beperking
Deel

V235.0120 Wandelvrijwilliger met een groot hart gezocht

1–2 uur/week
Heel, Limburg, Nederland
Zorg & WelzijnMensen met een beperking
#40157
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Daelzicht-1/activiteiten/V2350120-Wandelvrijwilliger-met-een-groot-hart-gezocht/40157 om je aan te melden
SamenvattingVoor een lieve man met een ernstige verstandelijke beperking zijn wij op zoek naar een vrijwilliger met een groot hart die met hem zou willen gaan wandelen.
Uitgebreide omschrijving

Voor een lieve man met een ernstige verstandelijke beperking zijn wij op zoek naar een vrijwilliger (m/v) met een groot hart.

 

We zoeken voor hem een maatje die met regelmaat een rondje met hem zou willen gaan wandelen in Heel. Hij is rolstoel gebonden en kan niet praten. Dit weerhoudt hem niet om te genieten als hij in de buitenlucht is. Dagen en tijden gaan in onderling overleg met jou. Het zou al heel fijn zijn als je 1x in de maand tijd voor hem zou kunnen maken, vaker mag natuurlijk ook.


Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten.


Vrijwilliger zijn bij Daelzicht levert een goed gevoel en biedt mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Je gaat om met bijzondere mensen waarvoor jij het verschil kunt maken door het bieden van een extra aandacht. In een gemoedelijke sfeer bouw je ervaring op en heb je persoonlijk contact. Je wordt ondersteund bij jouw vragen door de leiding en de vrijwilligerscoördinator.


Wij bieden:

Bij inschrijving als vrijwilliger vragen wij om een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) Wij helpen jou met de aanvraag.


Als vrijwilliger bij Daelzicht:

- ben je verzekerd

- krijg je een vrijwilligersovereenkomst

- mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten

- ontvang je een eindejaar attentie

- vergoeden wij jouw reiskosten


Interesse?

Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Heel > Heel Activiteiten > Daelzicht > V235.0120 Wandelvrijwilliger met een groot hart gezocht
Over Daelzicht
Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en behandeling, zinvolle dagbesteding en werk op maat, ondersteuning thuis bij het dagelijkse leven en opvang in een crisissituatie. Ongeveer 1.500 medewerkers en 750 vrijwilligers werken elke dag met plezier, respect, warmte en deskundigheid voor onze 1600 cliënten. Daelzicht is op ruim 80 locaties in Limburg vertegenwoordigd. Als vrijwilliger kun je het verschil maken voor onze cliënten. We hebben een diversiteit aan vacatures voor vrijwilligers op verschillende gebieden. Als maatje of voor ondersteuning bij de activiteiten.
Voor meer informatie over vrijwilligerswerk kun je terecht bij [email protected]
#40157
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Daelzicht-1/activiteiten/V2350120-Wandelvrijwilliger-met-een-groot-hart-gezocht/40157 om je aan te melden