Skip Navigation
Daelzicht

Daelzicht

Non-profit

Over ons

Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en ...

Zorg & WelzijnMensen met een beperking
Deel

V240.0520 Man van 59 jaar met niet aangeboren hersenletsel zoekt een maatje

1–2 uur/week
Heel, Limburg, Nederland
Zorg & WelzijnMensen met een beperking
1 plaats over.
#22584
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Daelzicht-1/activiteiten/V2400520-Man-van-59-jaar-met-niet-aangeboren-hersenletsel-zoekt-een-maatje/22584 om je aan te melden
SamenvattingG. is een man van 58 jaar en heeft niet aangeboren hersenlestel. Hij is rolstoel afhankelijk en zoekt een vrijwilliger die af en toe met hem erop uit wil gaan.
Uitgebreide omschrijving

Werkzaamheden:

Client G. is een man van 59 jaar en heeft niet aangeboren hersenletsel (NAH). Hij is rolstoel afhankelijk en kan deze zelf elektrisch besturen. Hij kan goed praten en is het liefst buiten. Maar i.v.m. zijn beperking mag hij niet alleen van het instellingsterrein af en het dorp ingaan.

 

Wij zoeken:

G. zoekt iemand die af en toe met hem kan gaan wandelen en op een terras een kopje koffie met een lekker stukje vlaai met hem wil gaan eten. Hij kan dit zelfstandig eten. Ook vindt hij het heel gezellig als de vrijwilliger een kaartje met hem kan leggen. Een bezoekje brengen aan de kinderboerderij behoort ook tot de mogelijkheden. 


Heb je affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking en heb jij zin om er met deze meneer op uit te gaan, dan laat zeker even een berichtje achter. 

 

Geen ervaring nodig:

Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten.


Vrijwilliger zijn bij Daelzicht levert een goed gevoel en biedt mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Je gaat om met bijzondere mensen waarvoor jij het verschil kunt maken door het bieden van een extra aandacht. In een gemoedelijke sfeer bouw je ervaring op en heb je persoonlijk contact. Je wordt ondersteund bij jouw vragen door de leiding en de vrijwilligerscoördinator.


Wij bieden:

Bij inschrijving als vrijwilliger vragen wij om een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) Wij helpen jou met de aanvraag.


Als vrijwilliger bij Daelzicht:

- ben je verzekerd

- krijg je een vrijwilligersovereenkomst

- mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten

- ontvang je een eindejaar attentie

- vergoeden wij jouw reiskosten


Interesse?

Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten via [email protected]

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Heel > Heel Activiteiten > Daelzicht > V240.0520 Man van 59 jaar met niet aangeboren hersenletsel zoekt een maatje
Over Daelzicht
Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en behandeling, zinvolle dagbesteding en werk op maat, ondersteuning thuis bij het dagelijkse leven en opvang in een crisissituatie. Ongeveer 1.500 medewerkers en 750 vrijwilligers werken elke dag met plezier, respect, warmte en deskundigheid voor onze 1600 cliënten. Daelzicht is op ruim 80 locaties in Limburg vertegenwoordigd. Als vrijwilliger kun je het verschil maken voor onze cliënten. We hebben een diversiteit aan vacatures voor vrijwilligers op verschillende gebieden. Als maatje of voor ondersteuning bij de activiteiten.
Voor meer informatie over vrijwilligerswerk kun je terecht bij [email protected]
1 plaats over.
#22584
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Daelzicht-1/activiteiten/V2400520-Man-van-59-jaar-met-niet-aangeboren-hersenletsel-zoekt-een-maatje/22584 om je aan te melden