Skip Sidebar

Daelzicht

Non-profit

Over ons

Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel

V243.0121 Maatje gezocht voor 50 jarige man met verstandelijke beperking

Structureel werk · 1–2 uur/week
Swalmen, Limburg, Nederland
WelzijnMensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Daelzicht
#40169
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Daelzicht-1/activiteiten/V2430121-Maatje-gezocht-voor-50-jarige-man-met-verstandelijke-beperking/40169 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor een mannelijke cliënt van 50 jaar uit Swalmen zijn we op zoek naar een maatje om er samen op uit te trekken.

Uitgebreide omschrijving

Werkzaamheden

Voor een mannelijke cliënt van 50 jaar uit Swalmen zijn we op zoek naar een maatje om er samen op uit te trekken. Hij zou het heel erg leuk vinden om samen bijvoorbeeld een bezoekje te brengen aan de winkels, restaurant, of bioscoop. Ook een wandeling met een drankje en hapje of een toertochtje maken met de auto vindt hij altijd erg gezellig. 

 

Deze meneer maakt gebruik van een opklapbare rolstoel. Bij erg kleine afstanden maakt hij gebruik van een loopkruk. Meneer is heel enthousiast, maar moeilijk verstaanbaar. Hij is wel erg dankbaar voor datgene wat zijn maatje voor hem doet. Je kunt een vertrouwensband met hem opbouwen.


Wij vragen

We zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger/ster die af en toe met hem op een maandag, zaterdag of zondag erop uit trekt (de dagen dat hij thuis is). De vrijwilliger/ster zal dan de rolstoel waarin deze meneer zich bevindt moeten duwen. Het zou fijn zijn als je in het bezit bent van een rijbewijs en auto waarin de opklapbare rolstoel past. Deze meneer heeft geen begeleiding nodig bij toilet bezoek, dit kan hij zelfstandig. 


Geen ervaring nodig:

Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten.


Vrijwilliger zijn bij Daelzicht levert een goed gevoel en biedt mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Je gaat om met bijzondere mensen waarvoor jij het verschil kunt maken door het bieden van een extra aandacht. In een gemoedelijke sfeer bouw je ervaring op en heb je persoonlijk contact. Je wordt ondersteund bij jouw vragen door de leiding en de vrijwilligerscoördinator.


Wij bieden:

Bij inschrijving als vrijwilliger vragen wij om een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) Wij helpen jou met de aanvraag.


Als vrijwilliger bij Daelzicht:

- ben je verzekerd

- krijg je een vrijwilligersovereenkomst

- mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten

- ontvang je een eindejaar attentie

- vergoeden wij jouw reiskosten


Interesse?

Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Swalmen Activiteiten > Daelzicht > V243.0121 Maatje gezocht voor 50 jarige man met verstandelijke beperking

Over Daelzicht

Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en behandeling, zinvolle dagbesteding en werk op maat, ondersteuning thuis bij het dagelijkse leven en opvang in een crisissituatie. Ongeveer 1.500 medewerkers en 750 vrijwilligers werken elke dag met plezier, respect, warmte en deskundigheid voor onze 1600 cliënten. Daelzicht is op ruim 80 locaties in Limburg vertegenwoordigd. Als vrijwilliger kun je het verschil maken voor onze cliënten. We hebben een diversiteit aan vacatures voor vrijwilligers op verschillende gebieden. Als maatje of voor ondersteuning bij de activiteiten.
Voor meer informatie over vrijwilligerswerk kun je terecht bij [email protected]