Skip Sidebar

Daelzicht

Non-profit

Over ons

Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel

V244.0221 Sportieve jongeman uit Roermond zoekt een maatje

Structureel werk · 1–2 uur/week
Keulsebaan 12, 6045 GJ Roermond, Nederland
WelzijnMensen met een beperking
1 plaats over.
Activiteit Delen
Daelzicht
#41257
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Daelzicht-1/activiteiten/V2440221-Sportieve-jongeman-uit-Roermond-zoekt-een-maatje/41257 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor een energieke jongeman van 33 jaar zijn wij op zoek naar iemand die met hem sportieve activiteiten wil ondernemen, wil wandelen of bijv. samen wil bakken.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en behandeling, zinvolle dagbesteding en werk op maat, ondersteuning thuis bij het dagelijkse leven en opvang in een crisissituatie. Ongeveer 1.500 medewerkers en 750 vrijwilligers werken elke dag met plezier, respect, warmte en deskundigheid voor onze 1600 cliënten. Daelzicht is op ruim 80 locaties in Limburg vertegenwoordigd.


Werkzaamheden:

Voor een energieke jongeman van 33 jaar zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die samen met hem ontspanningsactiviteiten wil ondernemen. Denk hierbij aan een wandeling in het bos, bakken en sportieve activiteiten zodat hij even op andere gedachten wordt gebracht.


Wij zoeken:

Wij zijn voor deze jongeman op zoek naar een vrouwelijke vrijwilliger die actief in het leven staat, het leuk vindt om hem wat gezelschap te bieden en 1 a 2 keer in de week tijd heeft voor een contact moment. Bij voorkeur in het weekend, maar door de week is ook mogelijk. Dit gaat in overleg met jou. Deze jongeman kan zich zelfstandig verplaatsen met de fiets en het openbaar vervoer.

 

Geen ervaring nodig:

Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten.


Vrijwilliger zijn bij Daelzicht levert een goed gevoel en biedt mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Je gaat om met bijzondere mensen waarvoor jij het verschil kunt maken door het bieden van een extra aandacht. In een gemoedelijke sfeer bouw je ervaring op en heb je persoonlijk contact. Je wordt ondersteund bij jouw vragen door de leiding en de vrijwilligerscoördinator.


Wij bieden:

Bij inschrijving als vrijwilliger vragen wij om een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) Wij helpen jou met de aanvraag.


Als vrijwilliger bij Daelzicht:

- ben je verzekerd

- krijg je een vrijwilligersovereenkomst

- mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten

- ontvang je een eindejaar attentie

- vergoeden wij jouw reiskosten


Interesse?

Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Roermond Activiteiten > Daelzicht > V244.0221 Sportieve jongeman uit Roermond zoekt een maatje

Over Daelzicht

Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en behandeling, zinvolle dagbesteding en werk op maat, ondersteuning thuis bij het dagelijkse leven en opvang in een crisissituatie. Ongeveer 1.500 medewerkers en 750 vrijwilligers werken elke dag met plezier, respect, warmte en deskundigheid voor onze 1600 cliënten. Daelzicht is op ruim 80 locaties in Limburg vertegenwoordigd. Als vrijwilliger kun je het verschil maken voor onze cliënten. We hebben een diversiteit aan vacatures voor vrijwilligers op verschillende gebieden. Als maatje of voor ondersteuning bij de activiteiten.
Voor meer informatie over vrijwilligerswerk kun je terecht bij [email protected]