Skip Sidebar
Daelzicht

Daelzicht

Non-profit

Over ons

Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en ...

Zorg & WelzijnMensen met een beperking
Deel

V246.0221 Eenzame vrouw van 65 zoekt gezelschap

1–2 uur/week
Melick, Limburg, Nederland
Zorg & WelzijnMensen met een beperking
Deel activiteit
#41345
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Daelzicht-1/activiteiten/V2460221-Eenzame-vrouw-van-65-zoekt-gezelschap/41345 om je aan te melden

Samenvatting

Voor een alleenstaande vrouw van 65 jaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrouwelijke vrijwilligster die haar 1x in de week een bezoekje wil brengen.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en behandeling, zinvolle dagbesteding en werk op maat, ondersteuning thuis bij het dagelijkse leven en opvang in een crisissituatie. Ongeveer 1.500 medewerkers en 750 vrijwilligers werken elke dag met plezier, respect, warmte en deskundigheid voor onze 1600 cliënten. Daelzicht is op ruim 80 locaties in Limburg vertegenwoordigd.


Werkzaamheden:

Voor een alleenstaande vrouw van 65 jaar uit Melick zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrouwelijke vrijwilligster die haar 1x in de week een bezoekje wil brengen of samen met haar eens wil koken. Ze zou het fijn vinden om gezellig te kletsen en om samen de dag door te nemen. Dan voelt ze zich vast wat minder eenzaam.


Wij zoeken:

Deze mevrouw woont zelfstandig en werkt drie dagen in de week (ma, di en woe) voor de Westrom in Herten. Ze krijgt 1 keer per week huishoudelijke hulp i.v.m. rugklachten. Hierdoor kan ze niet heel ver lopen en mag ze niet zwaar tillen. Daarnaast krijgt ze 1 keer per week ambulante ondersteuning vanuit Daelzicht.

 

Indien het je leuk lijkt om vrijwilliger te worden van deze mevrouw, dat gaan we graag met jou in gesprek over de momenten dat je haar zou kunnen en willen bezoeken.

 

Geen ervaring nodig:

Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten.


Vrijwilliger zijn bij Daelzicht levert een goed gevoel en biedt mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Je gaat om met bijzondere mensen waarvoor jij het verschil kunt maken door het bieden van een extra aandacht. In een gemoedelijke sfeer bouw je ervaring op en heb je persoonlijk contact. Je wordt ondersteund bij jouw vragen door de leiding en de vrijwilligerscoördinator.


Wij bieden:

Bij inschrijving als vrijwilliger vragen wij om een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) Wij helpen jou met de aanvraag.


Als vrijwilliger bij Daelzicht:

- ben je verzekerd

- krijg je een vrijwilligersovereenkomst

- mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten

- ontvang je een eindejaar attentie

- vergoeden wij jouw reiskosten


Interesse?

Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Melick > Melick Activiteiten > Daelzicht > V246.0221 Eenzame vrouw van 65 zoekt gezelschap

Over Daelzicht

Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en behandeling, zinvolle dagbesteding en werk op maat, ondersteuning thuis bij het dagelijkse leven en opvang in een crisissituatie. Ongeveer 1.500 medewerkers en 750 vrijwilligers werken elke dag met plezier, respect, warmte en deskundigheid voor onze 1600 cliënten. Daelzicht is op ruim 80 locaties in Limburg vertegenwoordigd. Als vrijwilliger kun je het verschil maken voor onze cliënten. We hebben een diversiteit aan vacatures voor vrijwilligers op verschillende gebieden. Als maatje of voor ondersteuning bij de activiteiten.
Voor meer informatie over vrijwilligerswerk kun je terecht bij [email protected]
Deel activiteit