Skip Sidebar
Daelzicht

Daelzicht

Non-profit

Over ons

Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel
V257.1221 Vrijwilliger gezocht voor ondersteunen dagbesteding

V257.1221 Vrijwilliger gezocht voor ondersteunen dagbesteding

Structureel werk · 2–3 uur/week
Rector Driessenstraat 2, 6097 AK Heel, Nederland
WelzijnMensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Daelzicht
#48009
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Daelzicht-1/activiteiten/V2571221-Vrijwilliger-gezocht-voor-ondersteunen-dagbesteding/48009 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Dagbesteding de Vlinderhof biedt daginvulling voor cliënten met een ernstig meervoudige beperking. Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die wil ondersteunen.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij? 

Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en behandeling, zinvolle dagbesteding en werk op maat, ondersteuning thuis bij het dagelijkse leven en opvang in een crisissituatie. Ongeveer 1.500 medewerkers en 750 vrijwilligers werken elke dag met plezier, respect, warmte en deskundigheid voor onze 1600 cliënten. Daelzicht is op ruim 80 locaties in Limburg vertegenwoordigd. 

 

Werkzaamheden: 

Onze dagbesteding de Vlinderhof biedt dag invulling voor cliënten met een ernstig meervoudige beperking.  

  

Wij zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt om te ondersteunen bij het middag eten, transfers, en activiteiten. Ondersteunen bij klaar maken lunch, cliënten eten geven en drinken aanbieden. Met tranfers bedoelen we cliënten ophalen in de morgen bij de woongroep voor naar de dagbesteding te gaan, en weer in de middag terugbrengen naar de woongroep. 

 

Wij zoeken: 

Een leuke, gezellige en sociale vrijwilliger/vrijwilligster, die ervoor open staat om met cliënten met een laag niveau om te gaan. De meeste cliënten functioneren op baby/peuter niveau en kunnen niet praten.  

 

Wij zijn op zoek naar een of meerdere vrijwilligers voor de volgende dagdelen: 

maandag 11.00 - 13.30  

dinsdag 11.00 - 13.30 en 13.30 - 15.30  

donderdag 11.00 - 13.30 

 

Geen ervaring nodig: 

Om vrijwilliger te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. 

 

Vrijwilliger zijn bij Daelzicht levert een goed gevoel en biedt mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Je gaat om met bijzondere mensen waarvoor jij het verschil kunt maken door het bieden van een extra aandacht. In een gemoedelijke sfeer bouw je ervaring op en heb je persoonlijk contact. Je wordt ondersteund bij jouw vragen door de leiding en de vrijwilligerscoördinator. 

 

Wij bieden: 

Bij inschrijving als vrijwilliger vragen wij om een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) Wij helpen jou met de aanvraag. 

 

Als vrijwilliger bij Daelzicht: 

- ben je verzekerd 

- krijg je een vrijwilligersovereenkomst 

- mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten 

- ontvang je een eindejaar attentie 

- vergoeden wij jouw reiskosten 

 

Interesse? 

Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten! 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Heel Activiteiten > Daelzicht > V257.1221 Vrijwilliger gezocht voor ondersteunen dagbesteding

Over Daelzicht

Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en behandeling, zinvolle dagbesteding en werk op maat, ondersteuning thuis bij het dagelijkse leven en opvang in een crisissituatie. Ongeveer 1.500 medewerkers en 750 vrijwilligers werken elke dag met plezier, respect, warmte en deskundigheid voor onze 1600 cliënten. Daelzicht is op ruim 80 locaties in Limburg vertegenwoordigd. Als vrijwilliger kun je het verschil maken voor onze cliënten. We hebben een diversiteit aan vacatures voor vrijwilligers op verschillende gebieden. Als maatje of voor ondersteuning bij de activiteiten.
Voor meer informatie over vrijwilligerswerk kun je terecht bij [email protected]