Skip Sidebar
De Zorggroep

De Zorggroep

Non-profit

Over ons

Als vrijwilliger levert u een aanvulling op de zorg die beroepskrachten en familieleden verlenen. U bent dus niet bezig met verzorging, verpleging of behandeling. Bezigheden van vrijwilligers variëren ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
Beauty & Wellness Vrijwilliger WZC Herte

Beauty & Wellness Vrijwilliger WZC Herte

Structureel werk · 2–4 uur/week
Herten, Limburg, Nederland
ZorgNederlandsActiviteiten begeleidenBegeleidingSociaal contactOndersteunend werkAndersCreatief
WelzijnOuderenMensen met een beperking
4 plaatsen over.
Activiteit Delen
De Zorggroep
#72796
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/De-Zorggroep-2/activiteiten/Beauty--Wellness-Vrijwilliger-WZC-Herte/72796 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kom jij onze bewoners in de watten leggen tijdens beauty activiteiten, zoals nagels lakken, gezichtsmaskertjes of een gezichts- of handmassage geven?

Uitgebreide omschrijving

Bewoners van WZC Herte verwennen op beauty-gebied met bijvoorbeeld het lakken van nagels, gezichts- of handmaskertjes en gezichts- of handmassages geven. Wekelijks of twee-wekelijks, dag(en) en tijd(en) in overleg. Voor materialen wordt gezorgd!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Herten Activiteiten > De Zorggroep > Beauty & Wellness Vrijwilliger WZC Herte

Over De Zorggroep

Als vrijwilliger levert u een aanvulling op de zorg die beroepskrachten en familieleden verlenen. U bent dus niet bezig met verzorging, verpleging of behandeling. Bezigheden van vrijwilligers variëren van het begeleiden van cliënten bij dagelijkse activiteiten, zoals handwerken, wandelen en de krant (voor)lezen, tot het begeleiden van cliënten naar het ziekenhuis en gewoon een praatje maken. De inzet als vrijwilliger is heel belangrijk om dit werk invulling te kunnen geven. Onze cliënten moeten dan wel op u kunnen rekenen. Onze structurele vrijwilligers krijgen hier ook veel voor terug via de Voordeelpas van De Zorggroep.