Skip Sidebar

De Zorggroep

Non-profit

Over ons

Als vrijwilliger levert u een aanvulling op de zorg die beroepskrachten en familieleden verlenen. U bent dus niet bezig met verzorging, verpleging of behandeling. Bezigheden van vrijwilligers variëren ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel

Bewegen op Muziek

Structureel werk · 1–2 uur/week
Zorgcentrum Sint Jan Baptist, Neerstraat 1, Swalmen, Limburg 6071 JJ, Nederland
HulpverleningBegeleidingNederlandsBestuurSociaal contactZorg
WelzijnOuderenMensen met een beperking
Activiteit Delen
De Zorggroep
#18815
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/De-Zorggroep-2/activiteiten/Bewegen-op-Muziek/18815 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ondersteunen bij bewegen op muziek voor ouderen wonende in Amaliahof

Uitgebreide omschrijving

Dag & tijdstip: Donderdag van 10:00 – 11.15 uur in Amaliahof.


Werkzaamheden:

Als vrijwilliger help je wekelijks bij het bewegen op muziek in Amaliahof woonzorg centrum in Swalmen. Onder begeleiding van de gymleidster, maak je samen de ruimte in orde, je haalt bewoners op, assisteert tijdens het bewegen en je drinkt samen met de bewoners koffie ter afsluiting van de activiteit.


Wij vragen:

Je kunt omgaan met ouderen mensen, of wilt hier graag ervaring in op doen. Je hebt graag persoonlijk contact en je kunt hen net dat extra stukje aandacht, warmte en begeleiding geven.


Daarnaast zijn respect, vertrouwen geven, geduld, zelfstandigheid en een rustige benadering, kwaliteiten die we van elke vrijwilliger verwachten.


VOG:

Vragen wij kosteloos voor u aan.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Swalmen Activiteiten > De Zorggroep > Bewegen op Muziek

Over De Zorggroep

Als vrijwilliger levert u een aanvulling op de zorg die beroepskrachten en familieleden verlenen. U bent dus niet bezig met verzorging, verpleging of behandeling. Bezigheden van vrijwilligers variëren van het begeleiden van cliënten bij dagelijkse activiteiten, zoals handwerken, wandelen en de krant (voor)lezen, tot het begeleiden van cliënten naar het ziekenhuis en gewoon een praatje maken. De inzet als vrijwilliger is heel belangrijk om dit werk invulling te kunnen geven. Onze cliënten moeten dan wel op u kunnen rekenen. Onze structurele vrijwilligers krijgen hier ook veel voor terug via de Voordeelpas van De Zorggroep.