Skip Sidebar
De Zorggroep

De Zorggroep

Non-profit

Over ons

Als vrijwilliger levert u een aanvulling op de zorg die beroepskrachten en familieleden verlenen. U bent dus niet bezig met verzorging, verpleging of behandeling. Bezigheden van vrijwilligers variëren ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
Grijze haren en gekleurde garen; handwerkvrijwilliger gezocht

Grijze haren en gekleurde garen; handwerkvrijwilliger gezocht

Structureel werk · 1–2 uur/week
Prins Willem Alexanderstraat, 6071 DW Swalmen, Nederland
WelzijnOuderen
1 plaats over.
Activiteit Delen
De Zorggroep
#69713
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/De-Zorggroep-2/activiteiten/Grijze-haren-en-gekleurde-garen-handwerkvrijwilliger-gezocht/69713 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Elke donderdagmiddag met een groepje vrijwilligers een gezellige middag creeren voor bewoners door middel van samen te handwerken.

Uitgebreide omschrijving

Werkzaamheden:

Als vrijwilliger ga je samen met een groep bewoners en andere vrijwilligers handwerken. Je zorgt dat de materialen klaargezet worden en helpt indien nodig bewoners met het handwerken. Onder het genot van een kop koffie en een praatje maken jullie er een gezellige middag van.


Wij vragen:

Je kunt omgaan met ouderen mensen. Je hebt graag persoonlijk contact en je kunt hen net dat extra stukje aandacht en warmte geven. Daarnaast zijn respect, vertrouwen geven, geduld, zelfstandigheid, een vriendelijke en rustige benadering, kwaliteiten die we van elke vrijwilliger verwachten.


VOG vragen wij voor de vrijwilliger aan en wij bekostigen deze ook.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Amaliahof is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
1 plaats over.
Activiteit Delen
Swalmen Activiteiten > De Zorggroep > Grijze haren en gekleurde garen; handwerkvrijwilliger gezocht

Over De Zorggroep

Als vrijwilliger levert u een aanvulling op de zorg die beroepskrachten en familieleden verlenen. U bent dus niet bezig met verzorging, verpleging of behandeling. Bezigheden van vrijwilligers variëren van het begeleiden van cliënten bij dagelijkse activiteiten, zoals handwerken, wandelen en de krant (voor)lezen, tot het begeleiden van cliënten naar het ziekenhuis en gewoon een praatje maken. De inzet als vrijwilliger is heel belangrijk om dit werk invulling te kunnen geven. Onze cliënten moeten dan wel op u kunnen rekenen. Onze structurele vrijwilligers krijgen hier ook veel voor terug via de Voordeelpas van De Zorggroep.