Skip Sidebar

De Zorggroep

Non-profit

Over ons

Als vrijwilliger levert u een aanvulling op de zorg die beroepskrachten en familieleden verlenen. U bent dus niet bezig met verzorging, verpleging of behandeling. Bezigheden van vrijwilligers variëren ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel

Hulp bij het Kienen

Structureel werk · 2–3 uur/week
Swalmen, Limburg, Nederland
WelzijnOuderenMensen met een beperking
Activiteit Delen
De Zorggroep
#39461
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/De-Zorggroep-2/activiteiten/Hulp-bij-het-Kienen/39461 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Begeleiden van vergeetachtige bewoners bij het kienen. Op de dinsdagmiddag in Amaliahof en de woensdagmiddag in St. Jan Baptist.

Uitgebreide omschrijving

Werkzaamheden: afzonderlijk of voor beide activiteiten

Als vrijwilliger begeleidt je wekelijks een dementerende bewoner tijdens het kienen en het gezamenlijk koffiedrinken tijdens de koffiepauze bij het kienen.

 

Wij vragen:

Je kunt omgaan met mensen met een dementie, of wilt hier graag in (bij)geschoold worden. Je hebt graag persoonlijke contact en je kunt hen net dat extra stukje aandacht en warmte geven. Daarnaast zijn respect, goed kunnen luisteren, vertrouwen geven, geduld, zelfstandigheid, een vriendelijke en rustige benadering, kwaliteiten die we van elke vrijwilliger verwachten.


VOG:

Vragen wij kosteloos voor u aan.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Swalmen Activiteiten > De Zorggroep > Hulp bij het Kienen

Over De Zorggroep

Als vrijwilliger levert u een aanvulling op de zorg die beroepskrachten en familieleden verlenen. U bent dus niet bezig met verzorging, verpleging of behandeling. Bezigheden van vrijwilligers variëren van het begeleiden van cliënten bij dagelijkse activiteiten, zoals handwerken, wandelen en de krant (voor)lezen, tot het begeleiden van cliënten naar het ziekenhuis en gewoon een praatje maken. De inzet als vrijwilliger is heel belangrijk om dit werk invulling te kunnen geven. Onze cliënten moeten dan wel op u kunnen rekenen. Onze structurele vrijwilligers krijgen hier ook veel voor terug via de Voordeelpas van De Zorggroep.