Skip Sidebar

De Zorggroep

Non-profit

Over ons

Als vrijwilliger levert u een aanvulling op de zorg die beroepskrachten en familieleden verlenen. U bent dus niet bezig met verzorging, verpleging of behandeling. Bezigheden van vrijwilligers variƫren ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel

Kom Lekker Wandelen

Taak
Prins Willem Alexanderstraat 1, 6071 DW Swalmen, Nederland
Sociaal contactBegeleidingActiviteiten begeleiden
WelzijnOuderenMensen met een beperking
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
De Zorggroep
#58272
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/De-Zorggroep-2/activiteiten/Kom-Lekker-Wandelen/58272 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Met bewoners van Amaliahof op de donderdagmiddag in groepsverband.

Uitgebreide omschrijving

Samen met 4 a 5 andere vrijwilligers, ga je op de donderdagmiddag vanaf 14:30 uur een uurtje wandelen met onze dementerende ouderen. Contact met de bewoner tijdens het wandelen is erg belangrijk, er is genoeg gespreksstof omdat de tocht langs de mooiste plekjes in Swalmen voert. De zwaardere rolstoelen hebben elektrische rijondersteuning, dat maakt het wandelen nog prettiger.


Het wandelen wordt afgesloten met het samen drinken van een kop koffie in het restaurant van Amaliahof. De activiteit eindigt rond de klok van 16:00 uur.


VOG vragen wij op onze kosten aan.

Wat vrijwilligers nodig hebbenšŸ˜‡ Verklaring Omtrent Gedrag

šŸ—£ļø Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

šŸ’ø VrijwilligersvergoedingšŸ¤ Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Swalmen Activiteiten > De Zorggroep > Kom Lekker Wandelen

Over De Zorggroep

Als vrijwilliger levert u een aanvulling op de zorg die beroepskrachten en familieleden verlenen. U bent dus niet bezig met verzorging, verpleging of behandeling. Bezigheden van vrijwilligers variƫren van het begeleiden van cliƫnten bij dagelijkse activiteiten, zoals handwerken, wandelen en de krant (voor)lezen, tot het begeleiden van cliƫnten naar het ziekenhuis en gewoon een praatje maken. De inzet als vrijwilliger is heel belangrijk om dit werk invulling te kunnen geven. Onze cliƫnten moeten dan wel op u kunnen rekenen. Onze structurele vrijwilligers krijgen hier ook veel voor terug via de Voordeelpas van De Zorggroep.