Skip Sidebar
De Zorggroep

De Zorggroep

Non-profit

Over ons

Als vrijwilliger levert u een aanvulling op de zorg die beroepskrachten en familieleden verlenen. U bent dus niet bezig met verzorging, verpleging of behandeling. Bezigheden van vrijwilligers variëren ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
Maatje Revalidanten Vita Nova (donderdagmiddag)

Maatje Revalidanten Vita Nova (donderdagmiddag)

Structureel werk · 2–4 uur/week
Monseigneur Driessenstraat, 6043 CV Roermond, Nederland
HulpverleningBegeleidingNederlandsCoördinerenSociaal contactZorg
WelzijnOuderenMensen met een beperking
Activiteit Delen
De Zorggroep
#18810
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/De-Zorggroep-2/activiteiten/Maatje-Gasten-Vita-Nova/18810 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zelfstandige vrijwilliger die één op één onze revalidanten een paar uurtjes wilt begeleiden op de donderdagmiddag tussen 13.30-17.00 uur.

Uitgebreide omschrijving

Voor Vita Nova zijn wij voor de donderdagmiddag nog op zoek naar een zelfstandige vrijwilliger die het leuk vindt om onze revalidanten als maatje te begeleiden bij bezigheden. Deze bezigheden kunnen individueel maar soms ook in groepsverband plaatsvinden. Daarbij moet u denken aan een praatje maken, wandelen, een kaartje leggen, creatief bezig zijn enz. De vrijwilliger krijgt bij het inwerken ondersteuning van een welzijnsmedewerker. De werkzaamheden worden individueel uitgevoerd, maar dit kan ook soms samen met een andere vrijwilliger gedaan worden.


VOG:

Vragen wij kosteloos voor u aan.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Roermond Activiteiten > De Zorggroep > Maatje Revalidanten Vita Nova (donderdagmiddag)

Over De Zorggroep

Als vrijwilliger levert u een aanvulling op de zorg die beroepskrachten en familieleden verlenen. U bent dus niet bezig met verzorging, verpleging of behandeling. Bezigheden van vrijwilligers variëren van het begeleiden van cliënten bij dagelijkse activiteiten, zoals handwerken, wandelen en de krant (voor)lezen, tot het begeleiden van cliënten naar het ziekenhuis en gewoon een praatje maken. De inzet als vrijwilliger is heel belangrijk om dit werk invulling te kunnen geven. Onze cliënten moeten dan wel op u kunnen rekenen. Onze structurele vrijwilligers krijgen hier ook veel voor terug via de Voordeelpas van De Zorggroep.