Skip Sidebar
De Zorggroep

De Zorggroep

Non-profit

Over ons

Als vrijwilliger levert u een aanvulling op de zorg die beroepskrachten en familieleden verlenen. U bent dus niet bezig met verzorging, verpleging of behandeling. Bezigheden van vrijwilligers variëren ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
Mannengroep St. Jan Baptist

Mannengroep St. Jan Baptist

Structureel werk · 1–2 uur/week
Neerstraat 1, 6071 JJ Swalmen, Nederland
Activiteiten begeleidenKlussenBegeleidingSociaal contactNederlands
WelzijnOuderenMensen met een beperking
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
De Zorggroep
#47063
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/De-Zorggroep-2/activiteiten/Mannengroep-St-Jan-Baptist/47063 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Mannen begeleiden bij het klussen.

Uitgebreide omschrijving

Als vrijwilliger help je mee bij het opstarten en begeleiden van de mannengroep. Dat doe je niet alleen, maar samen met de coach welzijn. De heren in St. Jan Baptist willen graag gaan klussen, o.a. vogelhuisjes maken, figuurzagen enz.  


Wij zoeken heren die het leuk vinden om oudere leeftijdsgenoten te ondersteunen bij het klussen. Het heeft zeker meerwaarde als je zelf enige handigheid hebt in het klussen.


VOG wordt door de Zorggroep bekostigd.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Swalmen Activiteiten > De Zorggroep > Mannengroep St. Jan Baptist

Over De Zorggroep

Als vrijwilliger levert u een aanvulling op de zorg die beroepskrachten en familieleden verlenen. U bent dus niet bezig met verzorging, verpleging of behandeling. Bezigheden van vrijwilligers variëren van het begeleiden van cliënten bij dagelijkse activiteiten, zoals handwerken, wandelen en de krant (voor)lezen, tot het begeleiden van cliënten naar het ziekenhuis en gewoon een praatje maken. De inzet als vrijwilliger is heel belangrijk om dit werk invulling te kunnen geven. Onze cliënten moeten dan wel op u kunnen rekenen. Onze structurele vrijwilligers krijgen hier ook veel voor terug via de Voordeelpas van De Zorggroep.