Skip Sidebar
De Zorggroep

De Zorggroep

Non-profit

Over ons

Als vrijwilliger levert u een aanvulling op de zorg die beroepskrachten en familieleden verlenen. U bent dus niet bezig met verzorging, verpleging of behandeling. Bezigheden van vrijwilligers variëren ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
Vrijwilliger gezocht voor begeleiden bewoner op scootmobiel

Vrijwilliger gezocht voor begeleiden bewoner op scootmobiel

Structureel werk · 1–2 uur/week
Swalmen, Limburg, Nederland
BegeleidingNederlandsSociaal contactZorgMaatje & buddy
WelzijnOuderenMensen met een beperking
1 plaats over.
Activiteit Delen
De Zorggroep
#72428
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/De-Zorggroep-2/activiteiten/Vrijwilliger-gezocht-voor-begeleiden-bewoner-op-scootmobiel/72428 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Met een bewoner op de scootmobiel van St. Jan Baptist samen buiten een blokje om.

Uitgebreide omschrijving

Als vrijwilliger ga je op vaste momenten naar een bewoner van St. Jan Baptist, een woon- zorgcentrum in Swalmen. Samen ga je naar buiten op de fiets of wandelend, waarbij de bewoner op de scootmobiel rijdt. Bewoner rijdt veilig, maar er is wel begeleiding nodig.


Wij vragen:

Je kunt omgaan met de oudere medemens. Je hebt graag persoonlijke contact en je kunt hen net dat extra stukje aandacht en warmte geven. Daarnaast zijn respect, vertrouwen geven, geduld, zelfstandigheid, een vriendelijke en rustige benadering, kwaliteiten die we van elke vrijwilliger verwachten.


VOG:

Vragen wij kosteloos voor u aan.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Swalmen Activiteiten > De Zorggroep > Vrijwilliger gezocht voor begeleiden bewoner op scootmobiel

Over De Zorggroep

Als vrijwilliger levert u een aanvulling op de zorg die beroepskrachten en familieleden verlenen. U bent dus niet bezig met verzorging, verpleging of behandeling. Bezigheden van vrijwilligers variëren van het begeleiden van cliënten bij dagelijkse activiteiten, zoals handwerken, wandelen en de krant (voor)lezen, tot het begeleiden van cliënten naar het ziekenhuis en gewoon een praatje maken. De inzet als vrijwilliger is heel belangrijk om dit werk invulling te kunnen geven. Onze cliënten moeten dan wel op u kunnen rekenen. Onze structurele vrijwilligers krijgen hier ook veel voor terug via de Voordeelpas van De Zorggroep.