Skip Sidebar
De Zorggroep

De Zorggroep

Non-profit

Over ons

Vrijwilligerswerk bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Je hebt oog voor gezelligheid, sfeer en ...

ZorgWelzijnOuderen
Deel
Bevoorraden van zorgappartementen

Bevoorraden van zorgappartementen

Structureel werk · 2–4 uur/week
Via Crescendo, 5912 AW Venlo, Nederland
ZorgWelzijnOuderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
De Zorggroep
#62747
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/De-Zorggroep3/activiteiten/Bevoorraden-van-zorgappartementen/62747 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voorraad van zorgproducten aanvullen bij de bewoners op het appartement

Uitgebreide omschrijving

Werkzaamheden:

Als vrijwilliger ga je het zorgteam ondersteunen bij de wekelijkse bevoorrading van de appartementen met zorgproducten. Denk daarbij o.a. aan washandjes en handschoenen. Bewonerscontact en het maken van een praatje, gebeurt tijdens de bevoorrading bij de bewoner op het appartement. 


Wij vragen:

Je kunt zelfstandig werken en omgaan met oudere mensen. Je houdt van orde en netheid, je hebt enig logistiek inzicht, of wilt hier ervaring in op doen.

Daarnaast zijn respect, vertrouwen geven, geduld, en een rustige benadering, kwaliteiten die we van elke vrijwilliger verwachten.

 

Vooraf word je goed ingewerkt en wegwijs gemaakt in de werkzaamheden.


De dag en tijdstip bespreken we onderling.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Venlo Activiteiten > De Zorggroep > Bevoorraden van zorgappartementen

Over De Zorggroep

Vrijwilligerswerk bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Je hebt oog voor gezelligheid, sfeer en aandacht voor het welzijn van cliënten. Als vrijwilliger kun jij daar écht het verschil maken. Want het leven van cliënten bestaat uit meer dan verzorging, verpleging en behandeling door beroepskrachten en mantelzorgers. Ontdek wat jij als vrijwilliger kunt betekenen én wat je daarvoor terug krijgt.