Skip Navigation
Humanitas Maastricht-Heuvelland

Humanitas Maastricht-Heuvelland

Vrijwilligerscentrale

Over ons

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. Onze hulp is gratis en altijd in de buurt; ...

Deel

Vrijwillie coördinator activiteiten Ruilwinkel (Kerkrade)

Evenement · Flexibel
Patronaatstraat 4, 6466 Kerkrade, Nederland
CreatiefLeidinggevenSamenwerkenMensen begeleidenOrganiseren
Zorg & WelzijnKinderen & JongerenSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
#14345
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Humanitas-Maastricht-Heuvelland/activiteiten/Vrijwillie-coordinator-activiteiten-Ruilwinkel-Kerkrade/14345 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

De Humanitas Ruilwinkel Kerkrade richt zich op groepen mensen die op de een of andere manier te maken hebben met sociaal-maatschappelijke uitsluiting. Centraal in de winkel is het ontmoetingspunt waar mensen een kopje koffie en thee kunnen drinken en zodoende op een natuurlijke manier met elkaar in contact komen.

In de Ruilwinkel heb je geen geld nodig; inkoop en verkoop gebeurt met een puntensysteem. Ongeveer 4.300 mensen zijn gratis lid van de winkel. Zo kunnen zij goederen, producten en diensten met elkaar ruilen.

Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in ons team vrijwilligers. Vind je het leuk om activiteiten voor onze klanten en vrijwilligers te organiseren en te begeleiden, dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken als:

 

 

VRIJWILLIGER ALS COORDINATOR VAN ACTIVITEITEN M/V

 

 

De functie:

 

·        Opstellen en uitvoeren van activiteitenprogramma Ruilwinkel

·        Nieuwe activiteiten Ruilwinkel opstellen en uitvoeren

·        Begeleiden en instrueren van deelnemers aan workshops en activiteiten

·        Zoeken van sponsors

 

Wat vragen we:

 

·        Werken vanuit de waarden van Humanitas

·        Goede communicatieve en sociale vaardigheden

·        Zelfstandig kunnen werken

·        Creativiteit

 

Wat krijg je ervoor terug:

 

·        Uitdagend en interessant werk in je vrije tijd

·        Lid van een dynamische organisatie

·        Periodieke (verplichte) trainingen die van toepassing zijn op doelgroep

·        Ongevallen en WA-verzekering

·        Reis- en onkostenvergoeding, geen vergoeding van (eventuele) parkeerkosten

 

Ben je geïnteresseerd:

 

Laat dan wat van je horen. Stuur je reactie en CV naar mail: [email protected]. Heb je eerst nog een vraag? Neem dan gerust contact op met de manager van de Ruilwinkel Sandra Mertens, te bereiken onder nummer 045-8510222.

 

Humanitas is er voor mensen die met behulp van een vrijwilliger op eigen kracht iets willen veranderen aan hun situatie.

Jaarlijks bieden ruim 25.000 goed getrainde vrijwilligers gratis steun aan ruim 70.000 deelnemers.

Humanitas waarden: regie behouden over je eigen leven, samenleven op basis van gelijkwaardigheid, verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en voor een ander, vraaggericht werken: kijken wat er leeft in de maatschappij en activiteiten daarop aanpassen.

Hoe kom ik er?Ruilwinkel
Vrijwilligerswerk in Kerkrade > Kerkrade Activiteiten > Humanitas Maastricht-Heuvelland > Vrijwillie coördinator activiteiten Ruilwinkel (Kerkrade)
Over Humanitas Maastricht-Heuvelland
De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. Onze hulp is gratis en altijd in de buurt; we hebben ruim tachtig afdelingen door het hele land. En we zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
#14345
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Humanitas-Maastricht-Heuvelland/activiteiten/Vrijwillie-coordinator-activiteiten-Ruilwinkel-Kerkrade/14345 om je aan te melden