Skip Sidebar
Koraal

Koraal

Non-profit

Over ons

St. Anna biedt zorg, begeleiding en ondersteuning aan cliënten met een verstandelijke beperking. Maar het zijn onze vrijwilligers die hun leven verder verrijken. Je bent als vrijwilliger van ...

Mensen met een beperkingWelzijn
Deel
Ben jij ook een fan van wielrennen?

Ben jij ook een fan van wielrennen?

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 2 mei 2022
Panheelderweg 3, 6097 AH Heel, Nederland
SportMaatje & buddy
Mensen met een beperkingWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Koraal
#52098
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Koraal/activiteiten/Ben-jij-ook-een-fan-van-wielrennen/52098 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar mensen die als hobby de wielrensport beoefenen en samen met een van onze bewoners wil gaan fietsen.

Uitgebreide omschrijving

Dit kan op individuele basis, maar mogelijk vind je het ook leuk om straks met een klein clubje een rondje te fietsen. Hoe klein of groot het rondje zal zijn maakt eigenlijk helemaal niet uit, dit zal zich vanzelf uitwijzen en maatwerk zijn. Het gaat om “bewegen” met daarbij een stukje individuele aandacht, vooral in de recreatieve sfeer. Onderweg een terrasje pikken of een ijsje eten is natuurlijk altijd leuk.

 

Op dit moment zijn er al 6 enthousiaste jongeren die graag willen gaan wielrennen. Wielrenfietsen zijn al aanwezig voor deze “fietskanjers” en voor de rest van de benodigde outfit wordt gezorgd.

Mogelijke tijden voor het ondernemen van deze activiteit zijn op woensdagmiddag, de weekenden en verdere doordeweekse dagen vroeg in de avonduren. In overleg is veel mogelijk en enige regelmaat is wenselijk. De afspraken voor de activiteit worden samen met de begeleiding gemaakt. Natuurlijk gaan we eerst mogelijkheden creëren om elkaar te leren kennen en krijg je de nodige instructies voor het begeleiden. Bij het wielrennen zal doorgaans geen begeleiding aanwezig zijn, wel kun je altijd telefonisch terugvallen op de medewerkers die in dienst zijn.

 

Het is voor ons wel belangrijk dat jij iemand bent, die overwicht heeft en de regie kan houden. Ben je sportief en heb je wielrennen als hobby, reageer dan en laat ons samen een hele leuke tijd tegemoet gaan. We zijn blij met elk moment dat jij je als fietsvriend wil gaan inzetten.

 

Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan.

Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen.

Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënteerde gesprek.

Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Heel Activiteiten > Koraal > Ben jij ook een fan van wielrennen?

Over Koraal

St. Anna biedt zorg, begeleiding en ondersteuning aan cliënten met een verstandelijke beperking. Maar het zijn onze vrijwilligers die hun leven verder verrijken. Je bent als vrijwilliger van onschatbare waarde en geeft extra kleur aan de zorg. Dankzij jouw inzet en betrokkenheid kun je écht iets betekenen voor onze cliënten. Een bezoekje, jouw aandacht, samen iets ondernemen: het draagt bij aan de kwaliteit van bestaan van onze cliënten. Het werken als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk en geeft voldoening. Je legt nieuwe contacten en je kunt ervaring opdoen in het werken met mensen met een beperking.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die iets kunnen betekenen voor onze cliënten. Onze vrijwilligers zijn actief op de meest uiteenlopende gebieden. Van facilitair en techniek tot agrarisch en groen.