Skip Sidebar
Koraal

Koraal

Non-profit

Over ons

St. Anna biedt zorg, begeleiding en ondersteuning aan cliënten met een verstandelijke beperking. Maar het zijn onze vrijwilligers die hun leven verder verrijken. Je bent als vrijwilliger van ...

Mensen met een beperkingWelzijn
Deel
Heb jij filmen en/of fotografie als hobby?

Heb jij filmen en/of fotografie als hobby?

Structureel werk · Flexibele uren
Panheelderweg 3, 6097 AH Heel, Nederland
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Koraal
#57748
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Koraal/activiteiten/Heb-jij-filmen-enof-fotografie-als-hobby/57748 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Loop jij in je vrije tijd geregeld met een video- of fotocamera rond? Vind je het leuk om films te monteren en onze deelnemers hierin te ondersteunen?

Uitgebreide omschrijving

Koraal Media is een vorm van dagbesteding waar mensen met een licht verstandelijke beperking onder professionele begeleiding aan de slag gaan op audiovisueel gebied. Vanuit St. Anna in Heel maakt Koraal Media NML films en foto’s voor zowel onze eigen, maar ook voor andere organisaties. Dit wordt samen met 3 of 4 deelnemers vorm gegeven binnen de werkplek GrafiMedia en de mediatheek, beiden gevestigd op Panheelderweg 3.


De activiteit vindt op woensdagochtend plaats en wordt mogelijk in de toekomst met nog een dagdeel uitgebreid. Het benodigde materiaal om mee te werken is aanwezig. Het beheersen van de Nederlandse taal is noodzakelijk. Een rijbewijs is niet perse nodig. Er zijn altijd begeleiders aanwezig bij wie je terecht kunt met vragen.

 

Ben jij iemand die affiniteit heeft met filmen, fotograferen alsook monteren van films en vind je het leuk om hierbij ondersteuning te bieden aan onze deelnemers? Dan ben jij de man/vrouw die we nodig hebben. Aarzel niet en neem contact met ons op. Meer weten? Ga dan eens naar Koraal.nl en klik op “Word vrijwilliger!”.

 

Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënteerde gesprek.

Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Heel Activiteiten > Koraal > Heb jij filmen en/of fotografie als hobby?

Over Koraal

St. Anna biedt zorg, begeleiding en ondersteuning aan cliënten met een verstandelijke beperking. Maar het zijn onze vrijwilligers die hun leven verder verrijken. Je bent als vrijwilliger van onschatbare waarde en geeft extra kleur aan de zorg. Dankzij jouw inzet en betrokkenheid kun je écht iets betekenen voor onze cliënten. Een bezoekje, jouw aandacht, samen iets ondernemen: het draagt bij aan de kwaliteit van bestaan van onze cliënten. Het werken als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk en geeft voldoening. Je legt nieuwe contacten en je kunt ervaring opdoen in het werken met mensen met een beperking.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die iets kunnen betekenen voor onze cliënten. Onze vrijwilligers zijn actief op de meest uiteenlopende gebieden. Van facilitair en techniek tot agrarisch en groen.