Skip Sidebar

Koraal

Non-profit

Over ons

St. Anna biedt zorg, begeleiding en ondersteuning aan cliënten met een verstandelijke beperking. Maar het zijn onze vrijwilligers die hun leven verder verrijken. Je bent als vrijwilliger van ...

Mensen met een beperkingWelzijn
Deel

Spontane vrijwilliger voor activiteitencentrum

Structureel werk · 1 uur/week
Panheelderweg 3, 6097 AH Heel, Nederland
Mensen met een beperkingWelzijn
Activiteit Delen
Koraal
#45901
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Koraal/activiteiten/Spontane-vrijwilliger-voor-activiteitencentrum/45901 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor Waterhof, ons activiteitencentrum voor mensen met een ernstige meervoudige handicap, zijn we op zoek naar een gezellige vrijwilliger.

Uitgebreide omschrijving

Samen met de medewerkers ga je begeleiding geven bij diverse activiteiten die jou aanspreken. Denk hierbij aan koken/bakken, wandelen, spelletjes doen of een verhaaltje voorlezen. Maar eigen inbreng is ook van harte welkom. Het stukje individuele aandacht voor onze bewoners is eigenlijk het belangrijkste. Het groepje waar je activiteiten mee en voor gaat doen bestaat uit maximaal 10 bewoners van laag niveau. Ze functioneren op baby of peuterniveau. Voor alle doordeweekse dagen tussen 10.00 uur en 12.30 uur is een vrijwilliger welkom, alles is bespreekbaar. Wij hebben geen voorkeur voor man of vrouw, lekker verwennen kan iedereen!

Alle bijzonderheden worden je vertelt in ons kennismakingsgesprek. Je kunt ten alle tijden met vragen bij de activiteitenbegeleiding terecht, er is altijd iemand van de groepsbegeleiders aanwezig.

Heb jij een open en vriendelijk karakter en ben je een echt gezelligheidsmens? Vind je het leuk om onze bewoners te verwennen en is een beetje creativiteit en zelfstandigheid een van je eigenschappen? Dan ben jij degene waar onze bewoners naar op zoek zijn. Twijfel je over deze vacature? Kom gewoon eerst eens kijken; de koffie staat klaar.

Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënteerde gesprek. Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Heel > Heel Activiteiten > Koraal > Spontane vrijwilliger voor activiteitencentrum

Over Koraal

St. Anna biedt zorg, begeleiding en ondersteuning aan cliënten met een verstandelijke beperking. Maar het zijn onze vrijwilligers die hun leven verder verrijken. Je bent als vrijwilliger van onschatbare waarde en geeft extra kleur aan de zorg. Dankzij jouw inzet en betrokkenheid kun je écht iets betekenen voor onze cliënten. Een bezoekje, jouw aandacht, samen iets ondernemen: het draagt bij aan de kwaliteit van bestaan van onze cliënten. Het werken als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk en geeft voldoening. Je legt nieuwe contacten en je kunt ervaring opdoen in het werken met mensen met een beperking.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die iets kunnen betekenen voor onze cliënten. Onze vrijwilligers zijn actief op de meest uiteenlopende gebieden. Van facilitair en techniek tot agrarisch en groen.