Skip Navigation
Koraal

Koraal

Non-profit

Over ons

St. Anna biedt zorg, begeleiding en ondersteuning aan cliënten met een verstandelijke beperking. Maar het zijn onze vrijwilligers die hun leven verder verrijken. Je bent als vrijwilliger van ...

Mensen met een beperkingZorg & Welzijn
Deel

Zijn vissen en klussen jouw hobby?

Een dag · Flexibel
Panheelderweg 3, 6097 AH Heel, Nederland
Mensen met een beperkingZorg & Welzijn
#27061
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Koraal/activiteiten/Zijn-vissen-en-klussen-jouw-hobby/27061 om je aan te melden
SamenvattingWij zoeken jou: een mannelijke vrijwilliger tussen de 20 en 45 jaar voor een vrolijke jongeman van 34 jaar met een licht verstandelijke beperking.
Uitgebreide omschrijving

Hij woont met 5 mensen op Kapellaan 10 en heeft een vlotte babbel. Hierdoor kun je hem misschien wat overschatten. Je kunt altijd op de begeleiders terugvallen voor vragen of ondersteuning.

Het zijn voornamelijk kleine, laagdrempelige activiteiten die hij samen met je wil doen. De voorkeur ligt bij vissen en samen klussen, dit kan erg uiteenlopend zijn (knutselen, knutselen met hout, elektrotechnieken, …). Enige handigheid is dus wenselijk. Daarnaast ga je samen gezellig koffie drinken op de groep of elders, samen een keer naar de stad (vb. Roermond, Weert, Maastricht), een rondje fietsen of samen een ijsje eten.


De gewenste dagen voor het vrijwilligerswerk zijn op woensdag en zaterdag in de middagen en de avonden. Graag op afspraak omdat de werktijden kunnen veranderen door zijn werk en de weekendjes die hij naar huis gaat.


Ben jij degene die humor heeft, duidelijk kan zijn en je aan de gemaakte afspraken houd? Dan past deze vacature helemaal bij je en zoeken wij jou! De groepsbegeleiding ondersteunt je in de begeleiding naar de bewoner. Zij maken afspraken en onderhouden het contact met je. Wij respecteren de voorschriften van het RIVM in de bestrijding van het Corona-virus.


Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan.

Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen.

Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering.

Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënteerde gesprek.

Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Heel > Heel Activiteiten > Koraal > Zijn vissen en klussen jouw hobby?
Over Koraal
St. Anna biedt zorg, begeleiding en ondersteuning aan cliënten met een verstandelijke beperking. Maar het zijn onze vrijwilligers die hun leven verder verrijken. Je bent als vrijwilliger van onschatbare waarde en geeft extra kleur aan de zorg. Dankzij jouw inzet en betrokkenheid kun je écht iets betekenen voor onze cliënten. Een bezoekje, jouw aandacht, samen iets ondernemen: het draagt bij aan de kwaliteit van bestaan van onze cliënten. Het werken als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk en geeft voldoening. Je legt nieuwe contacten en je kunt ervaring opdoen in het werken met mensen met een beperking.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die iets kunnen betekenen voor onze cliënten. Onze vrijwilligers zijn actief op de meest uiteenlopende gebieden. Van facilitair en techniek tot agrarisch en groen.
#27061
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Koraal/activiteiten/Zijn-vissen-en-klussen-jouw-hobby/27061 om je aan te melden