Skip Sidebar

Over ons

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ...

Zorg & WelzijnBuurt & omgevingArmoede & Huisvesting
Deel

Allround Vrijwilliger Domus+ Vrieheide

4 uur/week
6414 SL, Heerlen, Limburg, Nederland
Ondersteunend werkZorg en hulpverleningMaatje & buddySociaal contactNederlands
Zorg & WelzijnBuurt & omgevingArmoede & Huisvesting
Deel activiteit
#37459
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Leger-des-Heils-WG-Regio-Zuidoost/activiteiten/Allround-Vrijwilliger-Domus-Vrieheide/37459 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar een allround vrijwilliger: een vrijwilliger die klaar staat voor onze bewoners, het leuk vindt om activiteiten met ze te ondernemen!

Uitgebreide omschrijving

Je bezoekt onze deelnemers en activeert hen bij het participeren aan activiteiten aan huis en in de maatschappij. Je bent dus heel breed inzetbaar, zo kan het zijn dat je de bewoner opzoekt voor een praatje, een wandeling maakt of een spelletje doe op de groep, maar je kunt de bewoners ook ondersteunen bij het uitvoeren van kleine klusjes, muziek met ze maakt, samen met ze gaat tekenen of schilderen of hem actief betrekt bij diverse werkzaamheden. Het gaat er om dat jij iets kunt doen waar jij erg goed in bent en wat een match is met een of meer van onze bewoners om samen te kunnen doen (of wat jij hen kan leren). Kortom: je bent er voor de deelnemers.


Wij vragen:

  • je komt één of twee keer per week op een vaste dag, voor liefst minimaal een jaar
  • je bent zelfstandig, geduldig en vriendelijk en weet de juiste balans te vinden tussen afstand en nabijheid
  • je bent een doorzetter en staat stevig in je schoenen
  • je vindt het leuk om contact te hebben met mensen en hen op te zoeken
  • het respecteren van de doelstelling en de identiteit van het Leger des Heils Arbeidsvoorwaarden


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Over Leger des Heils W&G Regio Zuidoost

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 6500 professionals en 14.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl.
Deel activiteit