Skip Sidebar

Over ons

Wij ondersteunen mensen in Venlo met werken, wonen en vooral: leven. Iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken, helpen wij om dat steuntje te vinden. Soms geven we het zelf, soms zoeken we ...

Deel

Fondsenwerver PVOV

Structureel werk · 5 uur/week
Reigerstraat 2, 5912 XL Venlo, Nederland
OnderzoekFondsenwervingNederlandsCoördineren
Buurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Platform Vrijwilligers Organisatie Venlo
#38141
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Platform-Vrijwilligers-Organisatie-Venlo/activiteiten/Fondsenwerver-PVOV/38141 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken een fondsenwerver die ons team komt versterken. Ben je goed in het onderhouden van externe contacten en ben je analytisch ingesteld? Meld je dan aan!

Uitgebreide omschrijving

Taken:

Genereren van inkomsten uit fondsenwerving. Werven, coördineren en behouden van particuliere donateurs én vrijwilligers voor onze deelnemende vrijwilligersorganisaties waardoor structurele inkomsten worden gegenereerd en vrijwilligers zo vaak mogelijk participeren.


Plaats in de organisatie:

De medewerker fondsenwerving ressorteert onder het dagelijks bestuur van de stichting en werkt nauw samen met de coördinator en medewerker communicatie.


Kennis- en ervaringsniveau:

HBO werk- en denkniveau (commerciële richting/marketing). Ervaring in fondsenwerving en acquisitie. Kennis van en ervaring met CRM systemen, dataverwerking en -analyse. Vaardigheid in het accuraat onderhouden van (externe) contacten op diverse niveaus.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Platform Vrijwilligers Organisatie Venlo

Wij ondersteunen mensen in Venlo met werken, wonen en vooral: leven. Iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken, helpen wij om dat steuntje te vinden. Soms geven we het zelf, soms zoeken we samen naar iemand die het ook zou kunnen. Iemand in de buurt van degene die het steuntje nodig heeft: een vrijwilliger, een beroepskracht, of allebei.