Skip Sidebar

Over ons

RCG en Roncalli zijn dé zorgcentra voor de inwoners van Roermond en omstreken. In onze zorgcentra zijn zo’n 200 vrijwilligers actief om elke dag gewoon bijzonder voor onze cliënten te maken ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel

Vrijwillige Chauffeurs

2–20 uur/week
Proteion Roncalli, Oranjelaan 79, Roermond, Limburg 6042 BK, Nederland
VervoerHulpverleningOndersteunend werkBegeleidingNederlandsBestuurSociaal contactZorg
WelzijnOuderenMensen met een beperking
15 plaatsen over.
Deel activiteit
#36591
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Proteion-RCG--Roncalli/activiteiten/Vrijwillige-Chauffeurs/36591 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zorgcentrum Roncalli zoekt chauffeurs voor de Dagbesteding. De cliënten kunnen niet zelfstandig naar Roncalli komen, ze zijn afhankelijk van chauffeurs.

Uitgebreide omschrijving

Zorgcentrum Roncalli zoekt enthousiaste (vrijwillige) chauffeurs. We nodigen zowel mannen als vrouwen van harte uit om te reageren.

We mogen over een bus gaan beschikken om onze cliënten vanuit hun thuissituatie naar Roncalli te brengen voor de Dagbesteding. Er wordt dagelijks (ma t/m vr) gereden tussen 8.30 en 10.30 en 15.00 en 17.00 uur van en naar onze locatie in Roermond.


Lijkt het u leuk om deze vrijwillige taak op u te nemen, dan zoeken wij u.


U wordt gastvrij ontvangen en komt terecht in een nieuw team. Indien wenselijk trainen wij u ook om rollators te vervoeren om zo cliënten die rollator gebonden zijn veilig te kunnen vervoeren.


Heeft u interesse in deze taak? Laat het dan weten via [email protected] of via 0475- 371700

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Over Proteion RCG & Roncalli

RCG en Roncalli zijn dé zorgcentra voor de inwoners van Roermond en omstreken. In onze zorgcentra zijn zo’n 200 vrijwilligers actief om elke dag gewoon bijzonder voor onze cliënten te maken.

Als vrijwilliger levert u een aanvulling op de zorg die beroepskrachten en familieleden verlenen. U bent dus niet bezig met verzorging, verpleging of behandeling.
Bezigheden van vrijwilligers variëren van het begeleiden van cliënten bij dagelijkse activiteiten, samen een wandeling maken, een praatje maken, foto’s bekijken, een spelletje op de iPad doen, samen een boodschap doen in de stad, ondersteunen bij een eet- of sfeermoment, als gastvrouw… Er is altijd wel een bezigheid die goed aansluit bij uw interesses en talenten. Bij Proteion RCG en Roncalli worden de vrijwilligers ondersteund vanuit het Uitpunt. Het Uitpunt leent bijvoorbeeld materialen uit, organiseert activiteiten en ondersteunt de verenigingen binnen RCG en Roncalli.

Uw inzet als vrijwilliger is heel belangrijk voor het welzijn van onze cliënten. Zij genieten van uw aandacht! En dat maakt vrijwilliger zijn zo bijzonder.

Binnen Proteion gebeurt zóveel bijzonders. Gewone, dagelijkse dingetjes, die voor een cliënt of een collega een wereld van verschil maken. Kleine gebaren die een glimlach op het gezicht toveren, oprechte aandacht en waardering. Dat mag je best bijzonder noemen. En dat elke dag; 24/7. We zijn er altijd als het nodig is.
Daarom is onze slogan: elke dag gewoon bijzonder.

15 plaatsen over.
Deel activiteit