Skip Sidebar

Resto VanHarte

Non-profit

Over ons

Bij Resto VanHarte nodigen we je uit voor verrassende ontmoetingen, een goed gesprek en het gevoel er helemaal bij te horen, onder het genot van een gezonde maaltijd. Jong of oud, arm of rijk, en uit ...

OuderenBuurt & omgevingWelzijn
Deel

Resto VanHarte zoek vrijwilligers voor diverse werkzaamheden in de bediening

Structureel werk · 4–6 uur/week
Schandeloseweg 1, 5941 CP Velden, Nederland
Gastheer/vrouwSociaal contactKoken & eten
OuderenBuurt & omgevingWelzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Resto VanHarte
#47892
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Resto-VanHarte2/activiteiten/Resto-VanHarte-zoek-vrijwilligers-voor-diverse-werkzaamheden-in-de-bediening/47892 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij iemand die altijd een affiniteit heeft met de horeca? Vind je het leuk om mensen met elkaar te verbinden? Meld je dan aan.

Uitgebreide omschrijving

Restovrijwilligers voor diverse werkzaamheden in de bediening.

 

Ben jij iemand die altijd een affiniteit heeft gehad met de horeca? Vind je het leuk om mensen met elkaar te verbinden? Vind je het leuk om aan één tafel te zitten met mensen met verschillende achtergronden en een leuk gesprek met ze aan te gaan? Meld je dan nu aan als Restovrijwilliger voor Resto VanHarte Venlo locatie Velden.

 

Omschrijving

Resto VanHarte organiseert lekkere en betaalbare driegangendiners voor buurtbewoners. Iedereen is welkom om samen te eten en elkaar beter te leren kennen. De drijvende kracht achter Resto VanHarte zijn de vrijwilligers in de keuken en bediening. Aan hen biedt Resto VanHarte kansen voor een zinvolle actieve rol in de samenleving en de mogelijkheid om zich te ontplooien.

 

Werkzaamheden

Jij bent verantwoordelijk voor het dekken van tafels en de aankleding van het Resto. Bovendien houd jij je bezig met het serveren van de maaltijden en het waarborgen van het warme Resto-gevoel. Ook is het belangrijk dat je hygiënisch en veilig te werk gaat. Aan het einde van de Resto-avond help je met het af- en opruimen.

 

Vaardigheidseisen        

Je bent sociaal en vriendelijk tegenover de gasten en je medevrijwilligers.

 

Bijzonderheden

Alle kennis van bijna 16 jaar ervaring van Resto VanHarte is gebundeld in de VanHarte Academie. Resto VanHarte biedt haar vrijwilligers de kans om diverse trainingen te volgen aan de VanHarte Academie. Na de trainingen weet je bijvoorbeeld alles van voedselveiligheid (het HACCP diploma) en het sociaal gastheerschap.

 

Resto VanHarte Venlo

Op meer dan 50 locaties door heel Nederland verzorgt Resto VanHarte één of twee avonden per week een gezond driegangendiner. In Venlo is Resto VanHarte gevestigd bij 3 verschillende locaties.

 

De werkzaamheden vinden plaats op de donderdagen vanaf 15.30 uur tot plm. 20.30 uur. 

 

Kijk voor meer informatie op onze website en Facebook pagina.

 

Interesse?

Neem contact op met Marga Marissen, Horecamanager.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Velden > Velden Activiteiten > Resto VanHarte > Resto VanHarte zoek vrijwilligers voor diverse werkzaamheden in de bediening

Over Resto VanHarte

Bij Resto VanHarte nodigen we je uit voor verrassende ontmoetingen, een goed gesprek en het gevoel er helemaal bij te horen, onder het genot van een gezonde maaltijd. Jong of oud, arm of rijk, en uit welke windstreek dan ook: iedereen is welkom om bij ons te komen eten, of te komen helpen in de keuken of de bediening. Iedereen doet mee bij Resto VanHarte.