Skip Sidebar

Resto VanHarte

Non-profit

Over ons

Bij Resto VanHarte nodigen we je uit voor verrassende ontmoetingen, een goed gesprek en het gevoel er helemaal bij te horen, onder het genot van een gezonde maaltijd. Jong of oud, arm of rijk, en uit ...

OuderenBuurt & omgevingWelzijn
Deel

Resto VanHarte zoekt Keukenmedewerkers

Structureel werk · 4–6 uur/week
Schandeloseweg 1, 5941 CP Velden, Nederland
Koken & etenSociaal contactBoodschappen doen
OuderenBuurt & omgevingWelzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Resto VanHarte
#47890
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Resto-VanHarte2/activiteiten/Resto-VanHarte-zoekt-Keukenmedewerkers/47890 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij een passie voor koken en vind je het leuk om met andere vrijwilligers een lekker en betaalbaar 3 gangen menu voor buurtbewoners te bereiden?

Uitgebreide omschrijving

Omschrijving

Resto VanHarte organiseert lekkere en betaalbare driegangendiners voor buurtbewoners. Iedereen is welkom om samen te eten en elkaar beter te leren kennen. De drijvende kracht achter Resto VanHarte zijn de vrijwilligers in de keuken en bediening. Aan hen biedt Resto VanHarte kansen voor een zinvolle actieve rol in de samenleving en de mogelijkheid om zich te ontplooien.

 

Werkzaamheden

De kunst is om een heerlijk, gezond én betaalbaar driegangenmenu samen te bereiden. Je bereidt de maaltijd samen in een team van vrijwilligers. De werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de mise en place, voor- hoofd en nagerechten onder leiding van een professionele kok.

 

Vaardigheidseisen        

Uiteraard mag een passie voor koken niet ontbreken! Samenwerken is een groot goed bij VanHarte. Je bent sociaal en vriendelijk en een echte teamplayer. Keukenvaardigheden leer je tijdens je werkzaamheden in de praktijk.

 

Bijzonderheden

Alle kennis van bijna 16 jaar ervaring van Resto VanHarte is gebundeld in de VanHarte Academie. Resto VanHarte biedt haar vrijwilligers de kans om diverse trainingen te volgen aan de VanHarte Academie. Na de trainingen weet je bijvoorbeeld alles van voedselveiligheid (het HACCP diploma) en gezond budget koken .

 

Resto VanHarte Venlo

Op meer dan 50 locaties door heel Nederland verzorgt Resto VanHarte één of twee avonden per week een gezond driegangendiner. In Venlo is Resto VanHarte gevestigd in 3 verschillende locaties. Deze vacature is beschikbaar voor de volgende locaties:

 

Venlo bij de locatie VELDEN

De werkzaamheden vinden plaats op de donderdagen vanaf plm. 13.00 uur tot 20.30 uur.

 

Kijk voor meer informatie op onze Website en de Facebook pagina

 

Interesse?

Neem contact op met onze Horacemanager Marga Marissen, Horecamanager

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Velden > Velden Activiteiten > Resto VanHarte > Resto VanHarte zoekt Keukenmedewerkers

Over Resto VanHarte

Bij Resto VanHarte nodigen we je uit voor verrassende ontmoetingen, een goed gesprek en het gevoel er helemaal bij te horen, onder het genot van een gezonde maaltijd. Jong of oud, arm of rijk, en uit welke windstreek dan ook: iedereen is welkom om bij ons te komen eten, of te komen helpen in de keuken of de bediening. Iedereen doet mee bij Resto VanHarte.