Skip Sidebar

Over ons

Onze vrijwilligers bieden hulp aan mensen in een sociaal of financieel isolement. Die noodhulp (huisraad, overbrugging, fiets, witgoed) kan aangevraagd worden door hulpverleners, maatschappelijke ...

ArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheid
Deel

Fietsen afleveren

Structureel werk · 0–3 uur/week
Roermond, Limburg, Nederland
Ondersteunend werk
ArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheid
Activiteit Delen
Vincentius Roermond
#49976
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Vincentius-Roermond/activiteiten/Fietsen-afleveren/49976 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Onze fietsreparateur knapt fietsen op, deze worden geleverd aan mensen die onder de armoedegrens leven. Het gaat om het afleveren van de fietsen.

Uitgebreide omschrijving

Onze fietsreparateur knapt fietsen op, deze worden geleverd aan mensen die onder de armoedegrens leven. Op grond van een verwijsbrief wordt de fiets tegen een minimale vergoeding geleverd. Het gaat vooral om het afleveren van de fietsen. De aflevering gebeurt vanaf de Voedselbank, niet vanaf het Vincentiushuis.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Voedselbank aan de Charles Ruysstraat 84, zijstraat Bredeweg
Activiteit Delen

Over Vincentius Roermond

Onze vrijwilligers bieden hulp aan mensen in een sociaal of financieel isolement. Die noodhulp (huisraad, overbrugging, fiets, witgoed) kan aangevraagd worden door hulpverleners, maatschappelijke instellingen of particulier. De benodigde fondsen worden verdiend in de kringloopwinkel vol ingeleverde kleding en huisraad en door uw donatie.