Skip Sidebar

Over ons

Onze vrijwilligers bieden hulp aan mensen in een sociaal of financieel isolement. Die noodhulp (huisraad, overbrugging, fiets, witgoed) kan aangevraagd worden door hulpverleners, maatschappelijke ...

ArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheid
Deel

beheerder voor de winkel op dinsdag en/of donderdag

Structureel werk
Burgemeester Brouwersstraat, 6043 BJ Roermond, Nederland
ArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheidOntwikkelingswerk & Rampenhulpverlening
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vincentius Roermond
#29126
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Vincentius-Roermond/activiteiten/beheerder-voor-de-winkel-op-dinsdag-enof-donderdag/29126 om je aan te melden

Contactpersoon

Secretariaat Vincentiusvereniging RoermondStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

De beheerder van de winkel is tijdens de openstelling van de winkel verantwoordelijk voor alles wat in de winkel gebeurt.

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken een of twee beheerders van de winkel op de dinsdag en/of donderdag. De beheerder van de winkel is tijdens de openstelling van de winkel verantwoordelijk voor alles wat in de winkel gebeurt. Hij/zij draagt zorg voor de veiligheid van alle aanwezigen en neemt zo nodig ordenende maatregelen. Hij/zij zorgt voor de bezetting van alle functies in zijn team en onderhoudt de contacten met de vrijwilligers in die groep. Hij/zij stelt zich op de hoogte van bijzonderheden zoals reserveringen. De beheerder zorgt dat na sluitingstijd, volgens afspraken, de ontvangsten verwerkt worden. Hij ziet erop toe dat de vrijwilligers tijdens zijn dienst conform de gemaakte afspraken functioneren. De beheerder staat in nauw contact met de coördinator van de winkel en is lid van de beheerscommissie.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Roermond Activiteiten > Vincentius Roermond > beheerder voor de winkel op dinsdag en/of donderdag

Over Vincentius Roermond

Onze vrijwilligers bieden hulp aan mensen in een sociaal of financieel isolement. Die noodhulp (huisraad, overbrugging, fiets, witgoed) kan aangevraagd worden door hulpverleners, maatschappelijke instellingen of particulier. De benodigde fondsen worden verdiend in de kringloopwinkel vol ingeleverde kleding en huisraad en door uw donatie.