Skip Sidebar
Wel.kom-KKKH

Wel.kom-KKKH

Non-profit

Over ons

Wilt u uw buurt veiliger, leefbaarder of gezelliger maken? Heeft u een goed plan voor uw buurt of wilt u iets doen in het buurthuis? Wilt u een straatfeest organiseren of een speeltuintje opknappen? ...

Welzijn
Deel
Buurtsteun. Kunnen we op jouw steun rekenen?

Buurtsteun. Kunnen we op jouw steun rekenen?

Structureel werk · 0–1 uur/week
Javastraat 31, 6045 EL Roermond, Nederland
Boodschappen doenOndersteunend werk
WelzijnBuurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Wel.kom-KKKH
#42914
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Welkom-KKKH/activiteiten/Buurtsteun-Kunnen-we-op-jouw-steun-rekenen/42914 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor het project Buurtsteun - Eenmalige klussen, zoeken we enkele toppers!

Uitgebreide omschrijving

Na de zomervakantie starten we in de wijk de Kemp met het project Buurtsteun - Eenmalige klussen. 

Buurtsteun zorgt voor net dat beetje extra in de buurt. Wij willen graag bereiken dat buurtbewoners elkaar meer helpen en meer voor elkaar zorgen. Wij zijn op zoek naar buurtbewoners die af en toe een buurtgenoot willen helpen. Denk aan; een boodschapje halen, tuin onderhouden, een lampje verwisselen, de hond uitlaten, de container buiten zetten, etc. 

Om het project te laten groeien zoeken wij mensen die woonachtig zijn in de wijk de Kemp en hier samen met de opbouwwerkers van Wel.kom vorm aan willen geven. De opbouwwerkers zullen vraag en aanbod op een laagdrempelige manier koppelen. 


Nieuwsgiering geworden of liever wat meer informatie over dit project? Neem dan contact op met Jeroen Hoovers 06–35119933 of

Zowi Naus 06-52562832 van Wel.kom 

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Roermond Activiteiten > Wel.kom-KKKH > Buurtsteun. Kunnen we op jouw steun rekenen?

Over Wel.kom-KKKH

Wilt u uw buurt veiliger, leefbaarder of gezelliger maken? Heeft u een goed plan voor uw buurt of wilt u iets doen in het buurthuis? Wilt u een straatfeest organiseren of een speeltuintje opknappen? Bent u het zwerfafval zat en wilt u dit samen aanpakken? Wilt u een bewonersgroep oprichten? De opbouwwerkers van Wel.kom kunnen u helpen.