Skip Sidebar

Wel.kom-Support

Non-profit

Over ons

Er zijn situaties waardoor het in een gezin even niet zo lekker loopt. Bijvoorbeeld door spanningen, taalproblemen of eenzaamheid. Ze kunnen wel wat steun gebruiken en vinden dit niet in hun directe ...

OnderwijsBuurt & omgevingKinderen & Jongeren
Deel

Ben jij 'thuis' in of met gezinnen?

Structureel werk · 1–2 uur/week
Donderbergweg 47, 6043 JA Roermond, Nederland
BegeleidingAdvies & MentoringSociaal contactMaatje & buddy
OnderwijsBuurt & omgevingKinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Wel.kom-Support
#18696
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Welkom-Support/activiteiten/Ben-jij-thuis-in-of-met-gezinnen/18696 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij diegene die het gezin en de kinderen nét die extra aandacht kan geven die ze heel hard nodig hebben? Face-to-face (met 1,5M) of via beeldbellen?

Uitgebreide omschrijving

Er zijn situaties waardoor het in een gezin niet lekker loopt. De gezinnen van support hebben nauwelijks een netwerk om op terug te vallen. Deze gezinnen kunnen extra steun gebruiken. Jij als vrijwilliger hebt tijd om het gezin en de kinderen, de persoonlijke aandacht te geven die ze nodig hebben. Een vrijwilliger biedt gezinsondersteuning bij alledaagse en lichte opvoedvragen, helpt met praktische zaken en is ruimte voor taalondersteuning. De ondersteuning vindt ook plaats via beeldbellen of je hebt contact via whatsapp! Jij als vrijwilliger hebt wekelijks contact met het gezin. Heb je interesse om gezinnen en kinderen te helpen omdat jij tijd kunt vrijmaken, dan ben je van harte welkom om je aan te melden. Er vindt dan altijd eerst een (telefonisch) kennismakingsgesprek plaats, waarbij we elkaar kunnen leren kennen en waarbij ik benieuwd ben naar jouw motivatie om dit vrijwilligerswerk te gaan doen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Roermond > Roermond Activiteiten > Wel.kom-Support > Ben jij 'thuis' in of met gezinnen?

Over Wel.kom-Support

Er zijn situaties waardoor het in een gezin even niet zo lekker loopt. Bijvoorbeeld door spanningen, taalproblemen of eenzaamheid. Ze kunnen wel wat steun gebruiken en vinden dit niet in hun directe omgeving.
De vrijwilligers van SUPPORT bieden de moeders/gezinnen een helpende hand.
Zij geven de aandacht die nodig is, zoals een luisterend oor en een wandeling, of helpen bij huiswerk of spelletjes doen met de kinderen.