Skip Sidebar
Villa Casimir

Villa Casimir

Non-profit

Over ons

Bij villa Casimir (onderdeel van Stepping Stones) vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor ...

OuderenBuurt & omgevingWelzijn
Deel
Laat weten hoe jij kan en wil helpen!

Laat weten hoe jij kan en wil helpen!

Structureel werk · 2–8 uur/week
Venloseweg 1, 6041 BS Roermond, Nederland
Activiteit Delen
Villa Casimir
#30381
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/httpswwwsteppingstonesnlzorgvillasvilla-casimir/activiteiten/Laat-weten-hoe-jij-kan-helpen/30381 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Deel jij onze missie en wil je je graag inzetten om samen met ons een verschil te maken? Neem dan snel contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken hoe je ons het best kan helpen! Vertel wat over jezelf en waarom je gemotiveerd bent om onze missie te steunen, dan komen we snel bij je terug en gaan we samen aan de slag!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Villa Casimir

Bij villa Casimir (onderdeel van Stepping Stones) vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel. De bewoners komen bij ons wonen op moment dat dit thuis niet meer mogelijk is. In de meeste gevallen ligt de oorzaak hiervan bij dementie, hierdoor hebben de bewoners vaak in toenemende mate ondersteuning nodig in hun dagelijks leven.
We proberen dit dagelijks zo goed mogelijk te evenaren door huishoudelijke zaken te integreren in de dag. Een ronde wandelen, lunch klaarmaken, tafels dekken en was verzorging. Juist door dit soort dingen samen te doen hebben de bewoners een gevoel van eigenwaarde en doet hun aanwezigheid ertoe.
Soms lukt het niet om mee te doen, toch merken we dat meedoen vanaf de zijlijn voor veel mensen ook erg prettig is.