Restovrijwilligers voor diverse werkzaamheden in de bediening

Restovrijwilligers voor diverse werkzaamheden in de bediening

Structureel werk · Flexibele uren
Hendrikxstraat 17, 5912 BW Venlo, Netherlands
Anders
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Resto van Harte Venlo Zuid
#60321
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/0183927-/activiteiten/Restovrijwilligers-voor-diverse-werkzaamheden-in-de-bediening/60321 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij iemand die altijd een affiniteit heeft gehad met de horeca? Vind je het leuk om mensen met elkaar te verbinden? Vind je het leuk om aan één tafel te zitten en een leuk gesprek met ze aan te gaan? Meld je dan nu aan als Restovrijwilliger voor Resto VanHarte Venlo locatie Velden.

Uitgebreide omschrijving

Omschrijving
Resto VanHarte organiseert lekkere en betaalbare driegangendiners voor buurtbewoners. Iedereen is welkom om samen te eten en elkaar beter te leren kennen. De drijvende kracht achter Resto VanHarte zijn de vrijwilligers in de keuken en bediening. Aan hen biedt Resto VanHarte kansen voor een zinvolle actieve rol in de samenleving en de mogelijkheid om zich te ontplooien. 
 
Werkzaamheden
Jij bent verantwoordelijk voor het dekken van tafels en de aankleding van het Resto. Bovendien houd jij je bezig met het serveren van de maaltijden en het waarborgen van het warme Resto-gevoel. Ook is het belangrijk dat je hygiënisch en veilig te werk gaat. Aan het einde van de Resto-avond help je met het af- en opruimen.
 
Vaardigheidseisen         
Je bent sociaal en vriendelijk tegenover de gasten en je medevrijwilligers. 
 
Bijzonderheden
Alle kennis van bijna 16 jaar ervaring van Resto VanHarte is gebundeld in de VanHarte Academie. Resto VanHarte biedt haar vrijwilligers de kans om diverse trainingen te volgen aan de VanHarte Academie. Na de trainingen weet je bijvoorbeeld alles van voedselveiligheid (het HACCP diploma) en het sociaal gastheerschap.
 
Resto VanHarte Venlo
Op meer dan 50 locaties door heel Nederland verzorgt Resto VanHarte één of twee avonden per week een gezond driegangendiner. In Venlo is Resto VanHarte gevestigd bij 3 verschillende locaties. 
 
De werkzaamheden vinden plaats op de donderdagen vanaf 15.30 uur tot plm. 20.30 uur.  
 
Kijk voor meer informatie op www.restovanharte.nl of op onze Facebookpagina.
 
Interesse? 
Neem contact op met Marga Marissen, Horecamanager, [email protected] of bel
06-29292638

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen