Voor organisaties

Ben jij op zoek naar vrijwilligers?


Bij #WijZijnVrijwilligers kun je een organisatiepagina aanmaken. Met je eigen account ben je niet alleen vindbaar en zichtbaar voor vrijwilligers in Limburg, ook biedt het je de tools om simpel en snel jouw vacatures én vrijwilligersbestand te beheren. Het is eveneens mogelijk om met jouw account activiteiten en events te regelen. Meld je aan en ontdek hoe makkelijk het werkt.

Je krijgt op de website één overzichtelijke werkplek

Maak een organisatiepagina aan op onze site en laat je zien! Deze pagina is jouw uithangbord in Limburg. Vanuit hier vind je nieuwe vrijwilligers, deel je het verhaal van je organisatie, en bouw je een community op.

Voor organisaties

Vind uiteenlopende vrijwilligers

Of je nu op zoek bent naar die ene expert, of tientallen vrijwilligers om je event tot een succes te maken. Onze geavanceerde filters zorgen ervoor dat jouw vacature bij de juiste vrijwilligers terecht komt.

Juiste informatie over vrijwilligers

Heb je bepaalde informatie van vrijwilligers nodig om te bepalen of ze geschikt zijn voor jouw organisatie? Dat kan. Stel je eigen aanmeldformulier op en vind de perfecte match.

Verbeterde naamsbekendheid

Sharing is caring. Met een klik op de knop kan iedereen in jouw netwerk je vacature delen op social media en vrienden uitnodigen om mee te gaan.

Bouw je eigen community

Nodig je vaste vrijwilligers uit om lid te worden van jouw organisatiepagina. Als je een nieuwe vrijwilliger vindt, kun je deze ook als lid toevoegen. Zo bouw je een hechte community van betrokken vrijwilligers!

Houd je vrijwilligers op de hoogte

Stuur je vrijwilligers eenvoudig updates met nieuws over jouw organisatise via een ingebouwde nieuwsbrieven tool. Je kunt ook vacatures aanmaken die alleen zichtbaar zijn voor trouwe vrijwilligers - ideaal voor speciale evenementen of activiteiten.

Meer verantwoordelijkheid voor vertrouwde vrijwilligers

Je kunt vertrouwde vrijwilligers de mogelijkheid geven om vacatures te plaatsen namens jouw organisatie en zelf evenementen te organiseren. Zo krijg je meer gedaan!
Limburg

Partner worden

Sluit je aan bij ons netwerk!

Op initiatief van de Provincie Limburg is #WijZijnVrijwilligers opgericht als samenwerkingsverband van lokale gemeenten en vrijwilligerscentrales. Via een technische integratie krijgen de vacatures van onze partners extra zichtbaarheid door getoond te worden op deze website. Partners maken zo meer matches, organisaties krijgen meer vrijwilligers, en meer Limburgers worden geholpen. Een win-win-win!

Onze partners

Samen werken we aan een sterk Limburg!

Provincie Limburg
Burgerkracht limburg
Actief Roermond