Stichting VanHarte zoekt voor Venlo locatie Velden Keukenmedewerkers

Stichting VanHarte zoekt voor Venlo locatie Velden Keukenmedewerkers

Structureel werk · Flexibele uren
Hendrikxstraat 17, 5912 BW Venlo, Netherlands
Anders
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Resto van Harte Venlo Zuid
#60319
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/0183927-/activiteiten/Stichting-VanHarte-zoekt-voor-Venlo-locatie-Velden-Keukenmedewerkers/60319 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij een passie voor koken en vind je het leuk om met andere vrijwilligers een lekker en betaalbaar 3 gangen menu voor buurtbewoners te bereiden? Dan is Resto VanHarte op zoek naar jou! Meld je nu aan als keukenmedewerker voor Resto VanHarte Venlo locatie Velden.

Uitgebreide omschrijving

Omschrijving
Resto VanHarte organiseert lekkere en betaalbare driegangendiners voor buurtbewoners. Iedereen is welkom om samen te eten en elkaar beter te leren kennen. De drijvende kracht achter Resto VanHarte zijn de vrijwilligers in de keuken en bediening. Aan hen biedt Resto VanHarte kansen voor een zinvolle actieve rol in de samenleving en de mogelijkheid om zich te ontplooien. 
 
Werkzaamheden
De kunst is om een heerlijk, gezond én betaalbaar driegangenmenu samen te bereiden. Je bereidt de maaltijd samen in een team van vrijwilligers.  De werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de mise en place, voor- hoofd en nagerechten onder leiding van een professionele kok. 
 
Vaardigheidseisen         
Uiteraard mag een passie voor koken niet ontbreken! Samenwerken is een groot goed bij VanHarte. Je bent sociaal en vriendelijk en een echte teamplayer. Keukenvaardigheden leer je tijdens je werkzaamheden in de praktijk. 
 
Bijzonderheden
Alle kennis van bijna 16 jaar ervaring van Resto VanHarte is gebundeld in de VanHarte Academie. Resto VanHarte biedt haar vrijwilligers de kans om diverse trainingen te volgen aan de VanHarte Academie. Na de trainingen weet je bijvoorbeeld alles van voedselveiligheid (het HACCP diploma) en gezond budget koken . 
 
Resto VanHarte Venlo
Op meer dan 50 locaties door heel Nederland verzorgt Resto VanHarte één of twee avonden per week een gezond driegangendiner. In Venlo is Resto VanHarte gevestigd in 3 verschillende locaties. Deze vacature is beschikbaar voor de volgende locaties:
 
Venlo bij de locatie VELDEN
De werkzaamheden vinden plaats op de donderdagen vanaf plm. 13.00 uur tot 20.30 uur. 
 
Kijk voor meer informatie op www.restovanharte.nl of op onze Facebookpagina.
 
Interesse? 
Neem contact op met Hein van der Kroft, Restomanager, [email protected] of bel
06-30106180

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen