Communicatiemedewerker

Communicatiemedewerker

Structureel werk · Flexibele uren
Reigerstraat 2, 5912 XN Venlo, Netherlands
Marketing & Communicatie
1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting Groen Licht
#60161
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/1855327-/activiteiten/Communicatiemedewerker/60161 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als communicatiemedewerker weet jij de boodschap van Groenlicht perfect uit te dragen naar de buitenwereld. Jij zorgt ervoor dat de wereld weet waar wij voor staan en wat wij doen. Dit betekent dat je nieuws- en persberichten schrijft, met de media praat en onze stichting een goed imago geeft.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Stichting Groen Licht helpt mensen om beter mee te doen (participeren) in onze maatschappij. Taal is de sleutel tot meedoen.
Soms is er meer nodig dan taalles om jou hiermee te helpen. Daarom geven wij ook ondersteuning en trainingen. Zo wordt wonen, leven en werken in Nederland makkelijker. Het verbetert je contacten met anderen en vergroot je zelfstandigheid.
Iedereen is anders. Wij kijken naar wat jij nodig hebt.
 

Werkzaamheden

Beheer sociale media, schrijven van teksten, pers- en nieuwsberichten. beheer en redactie van onze maandelijkse nieuwsbrief.

Wij vragen

Voor deze functie is het handig als je al communicatie gestudeerd hebt, maar je kunt ook veel werkervaring opdoen. Affiniteit met communicatie is natuurlijk een vereiste. 

Wij bieden

  • Een prettige werksfeer
  • Reis- en onkostenvergoeding
  • De kans om jouw kennis en ervaring te delen/door te geven
  • De kans om iets te kunnen betekenen voor de maatschappij
 

Tijdsbesteding 

We verwachten dat je tenminste één dagdeel in de week (4 uren) hiermee bezig zult zijn.

Interesse?
 Als u naast de vacature op "reageren" klikt krijgen wij bericht van uw interesse. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Hiervoor moet u wel ingelogd zijn. Bent u nog geen vrijwilliger bij Vrijwilligerswerk Venlo? Hier kunt u zich aanmelden!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen