Sociaal activiteitenmaatje gezocht

Sociaal activiteitenmaatje gezocht

Structureel werk · Flexibele uren
Agnes Huijnstraat 3, 5914 PE Venlo, Netherlands
Maatje & buddy
Ouderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting Pluryn
#60374
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/1907434-/activiteiten/Sociaal-activiteitenmaatje-gezocht/60374 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Onze cliënt wordt vrolijk van het maken van verschillende soorten uitstapjes, jij ook? Dan ben jij degene die we zoeken!

Uitgebreide omschrijving

Wie is onze cliënt? 
De cliënt is een sociale 70-jarige man uit Horst die erg kan genieten van individuele aandacht. Ondanks zijn blindheid vindt hij het fijn om bijvoorbeeld te wandelen, of een terrasje te pakken. Ook muziek luisteren, naar de bioscoop gaan en zelfs op vakantie gaan is een hobby van hem.
In het begin zal hij wat afwachtend zijn in het contact, hij moet mensen eerst leren kennen en kunnen vertrouwen. De cliënt heeft een visuele beperking, maar desondanks kan hij zich goed oriënteren in tijd, ruimte en locatie.

Wat mag je doen? 
Je kunt regelmatig tijd vrijmaken voor een activiteit, de dagen en tijden zijn in overleg (met de cliënt). Denk aan uitstapjes zoals wandelen, zwemmen, terrasje pakken in de stad, naar de bioscoop. Het is fijn als je kunt helpen bij een leuke invulling van de vrijetijdsbesteding.

Wat breng je mee? 
Je bent een sociaal persoon die het fijn vindt om onze cliënt persoonlijke aandacht te geven. Verder ben je geduldig, kun je duidelijk communiceren en iemand rustig benaderen. Bovendien ben je in staat om met de visuele beperking van de cliënt rekening te houden.

Wat bieden wij jou? 
Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: 
- Begeleiding van een professionele collega.
- Een vrijwilligersovereenkomst. 
- Vergoeding van reiskosten. 
- Een goede verzekering. 
- En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet!

Heb je interesse? 
Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, via email [email protected] 
Vermeld hierbij vacaturenummer 91.
 
 Als u naast de vacature op "reageren" klikt krijgen wij bericht van uw interesse. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Hiervoor moet u wel ingelogd zijn. Bent u nog geen vrijwilliger bij Vrijwilligerswerk Venlo? Hier kunt u zich aanmelden!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen