Houd jij ook van humor? Wil je met mij ,jongeman van 21 jaar, iets ondernemen?

Houd jij ook van humor? Wil je met mij ,jongeman van 21 jaar, iets ondernemen?

Structureel werk · Flexibele uren
Heerbaan 17, 6097 AV Heel, Netherlands
Maatje & buddy
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Daelzicht
#60390
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/3454125-/activiteiten/Houd-jij-ook-van-humor-Wil-je-met-mij-jongeman-van-21-jaar-iets-ondernemen/60390 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken een maatje voor een jongeman, met een verstandelijke beperking, van 21 jaar waarvoor jij het verschil kunt maken. Door jouw aandacht!
Hij heeft een visusbeperking waar je rekening mee moet houden. Hij is vrolijk en enthousiast om samen erop uit te gaan.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en behandeling, zinvolle dagbesteding en werk op maat, ondersteuning thuis bij het dagelijkse leven en opvang in een crisissituatie.


Werkzaamheden

Thuis in zijn appartement muziek luisteren, een spelletje doen

Terrasje pikken, samen wandelen, alles draait om die extra aandacht een op een, het grapje, het praatje. 


Wij vragen

Ervaring is niet belangrijk maar open staan voor iemand met een beperking wel. Daarnaast is een goed humeur en enthousiasme voldoende! Wij vinden het heel belangrijk dat je gemotiveerd en betrokken bent en op een respectvolle manier omgaat met onze cliënten. Wij vragen ook een Verklaring Omtrent Gedrag. Dat regelen we samen als je wilt gaan starten als vrijwilliger 


Wij bieden

Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt veel voldoening en mogelijkheden je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Je gaat om met bijzondere mensen die blij zijn met jouw komst en voor wie je iets extra’s toevoegt in hun vrije tijd. In een gemoedelijke sfeer doe je veel ervaring op en heb je persoonlijk contact met veel verschillende mensen.

 

Daelzicht biedt de mogelijkheid om kennissessies bij te wonen. Verder ontvang je ieder jaar een kerstattentie en bieden we een gezellige avond. Als vrijwilliger bij Daelzicht ben je verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid en arbeidsongeschiktheid. Wij vergoeden jouw reiskosten tot een maximum van 50 kilometer enkele reis.

 

Tijdsbesteding

In overeenstemming met jou. we zijn al blij met een maal per maand of 2 weken.Hij heeft de woensdagen vrij, de voorkeur gaat uit naar die dag. Andere dagen werkt hij tot 16.30 uur.

Uiteraard kijken we ook naar welke mogelijkheden jij hebt.


Interesse?

 Als u naast de vacature op "reageren" klikt krijgen wij bericht van uw interesse. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Hiervoor moet u wel ingelogd zijn. Bent u nog geen vrijwilliger bij Vrijwilligerswerk Venlo? Hier kunt u zich aanmelden!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen