Rustige dame (64 jaar) met verstandelijke beperking zoekt een maatje

Rustige dame (64 jaar) met verstandelijke beperking zoekt een maatje

Structureel werk · Flexibele uren
Heerbaan 17, 6097 AV Heel, Netherlands
Maatje & buddy
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Daelzicht
#60330
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/3454125-/activiteiten/Rustige-dame-64-jaar-met-verstandelijke-beperking-zoekt-een-maatje/60330 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn voor een dame (64) met een verstandelijke beperking op zoek naar een maatje. Ze houdt van zwemmen, terrasje pikken, muziek luisteren, wandelen, schilderen, samen de stad in, etc. We zoeken een gezellige, lieve, rustige dame die het leuk vindt om deze activiteiten samen met haar te doen.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en behandeling, zinvolle dagbesteding en werk op maat, ondersteuning thuis bij het dagelijkse leven en opvang in een crisissituatie. Ongeveer 1.500 medewerkers en 750 vrijwilligers werken elke dag met plezier, respect, warmte en deskundigheid voor onze 1600 cliënten. Daelzicht is op ruim 80 locaties in Limburg vertegenwoordigd. 

Werkzaamheden:
Voor een bewoonster van woonlocatie Maasschriksel in Venlo zijn wij opzoek naar een vrijwilligster. Zij is een rustige dame van 64 jaar met een licht tot matige verstandelijke beperking. Ze houdt van zwemmen, terrasje pikken, muziek luisteren (o.a. klassiek), wandelen, schilderen, samen de stad in, samen een spelletje doen, etc. We zoeken een gezellige, leuke, lieve, rustige dame, die het leuk vindt om deze activiteiten samen met haar te doen.
 
Onze bewoonster houdt van een praatje maken, maar zelf het initiatief nemen is lastig voor haar. Het zou fijn zijn als jij hierin het voortouw neemt. Ze is ook mobiel en kan eventueel ook een flink stuk wandelen. Dit doet ze graag. 
 
We zijn op zoek naar iemand die met enige regelmaat, bijvoorbeeld wekelijks of om de week, iets leuks met haar wil gaan doen. Dagen en tijden worden in onderling overleg met jou afgesproken. 

Geen ervaring nodig:
Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten.
  
Vrijwilliger zijn bij Daelzicht levert een goed gevoel en biedt mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Je gaat om met bijzondere mensen waarvoor jij het verschil kunt maken door het bieden van een extra aandacht. In een gemoedelijke sfeer bouw je ervaring op en heb je persoonlijk contact. Je wordt ondersteund bij jouw vragen door de leiding en de vrijwilligerscoördinator.

Wij bieden:
Bij inschrijving als vrijwilliger vragen wij om een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) Wij helpen jou met de aanvraag.
  
  Als vrijwilliger bij Daelzicht:
  - ben je verzekerd
  - krijg je een vrijwilligersovereenkomst
  - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten
  - ontvang je een eindejaar attentie
  - vergoeden wij jouw reiskosten 

Interesse?
Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!
 
Als u naast de vacature op "reageren" klikt krijgen wij bericht van uw interesse. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Hiervoor moet u wel ingelogd zijn. Bent u nog geen vrijwilliger bij Vrijwilligerswerk Venlo? Hier kunt u zich aanmelden!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen