Szukamy Ciebie! (wij zoeken jou!)

Szukamy Ciebie! (wij zoeken jou!)

Structureel werk · Flexibele uren
Heerbaan 17, 6097 AV Heel, Netherlands
Activiteiten begeleidenWinkelBuitenMaatje & buddyPools
Mensen met een beperkingZorg
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Daelzicht
#66708
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/3454125-/activiteiten/Szukamy-Ciebie-wij-zoeken-jou/66708 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

samen activiteiten ondernemen

Uitgebreide omschrijving

Szukamy Ciebie! (wij zoeken jou!)

want we zijn op zoek naar een vrijwilliger voor jongeman van 26 jaar met een Poolse achtergrond en heeft hier in Nederland weinig sociale contacten. Heeft veel telefonisch contact met oma en tante in Polen.


Het is een vrij zelfstandige jongeman die duidelijk kan aangeven wat hij wel en niet wil. Hij heeft epilepsie. Mocht je zijn maatje worden dan zullen wij je hier natuurlijk verdere toelichting in geven.

Het zou fijn zijn als hij een maatje vindt die ook een beetje kennis over Polen heeft en/of misschien wel de Poolse taal spreekt. Dit is natuurlijk geen noodzaak!


Hij houd van games en is vaak bezig met avatar. Ook heeft hij veel interesse in wat er in de wereld gebeurd. Kijkt graag filmpjes op zijn telefoon en vindt het leuk om de stad in te gaan om verzorgingsspullen of kleding te kopen. Kortom, deze jongeman vindt heel veel dingen leuk om te doen maar kan niet altijd mee doen vanwege zijn epilepsie. Zo zwemt hij graag maar dit is een activiteit die echt individueel gedaan moet worden. 


Hij kan soms snel uit zijn slof schieten. We zijn dus op zoek bij voorkeur een man die stevig in zijn schoenen staat en wel zijn mannetje kan staan. 


Wie zijn wij?

Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. 


Geen ervaring nodig:

Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten.


Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. 


Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. 


Bij Daelzicht;

- ben je verzekerd

- krijg je een vrijwilligersovereenkomst

- mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten

- ontvang je een eindejaar attentie

- vergoeden wij jouw reiskosten


Interesse?

Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen