Vrijwilligers gevraagd bij het ondersteunen van klusjes

Vrijwilligers gevraagd bij het ondersteunen van klusjes

Structureel werk · Flexibele uren
Heerbaan 17, 6097 AV Heel, Netherlands
Activiteiten begeleiden
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Daelzicht
#60253
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/3454125-/activiteiten/Vrijwilligers-gevraagd-bij-het-ondersteunen-van-klusjes/60253 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Onze cliënten zijn sinds kort actief in de bieb van Venlo. Zij doen daar: geleende boeken terugzetten, huishoudelijk, folders rondbrengen, papier prikken, dozen vouwen, stickers plakken, pimpen van meubels, etc. Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die onze cliënten hierbij willen ondersteunen.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en behandeling, zinvolle dagbesteding en werk op maat, ondersteuning thuis bij het dagelijkse leven en opvang in een crisissituatie. Ongeveer 1.500 medewerkers en 750 vrijwilligers werken elke dag met plezier, respect, warmte en deskundigheid voor onze 1600 cliënten. Daelzicht is op ruim 80 locaties in Limburg vertegenwoordigd. 

Werkzaamheden:
Voor dagbestedingslocatie Moeëj Gemak zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Clienten van de dagbesteding zijn sinds kort actief in de bieb van Venlo. Daar doen wij de volgende activiteiten:

* ondersteuning bij taken in de bieb, waaronder geleende boeken terugzetten, boeken rechtzetten en lichte huishoudelijke klusjes zoals de vaatwasser uitruimen.
 * in opdracht van Venlo-Partners, folders rondbrengen, in het centrum papier prikken
 * industriële activiteiten op aanvraag van externen; pizza dozen vouwen, stickers plakken b.v.
 * creatieve activiteiten, pimpen van kleine meubels die verkocht kunnen worden of in opdracht van.

Wij zoeken:
Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om de cliënten tijdens het uitvoeren van bovengenoemde activiteiten te ondersteunen. Het is dan de bedoeling dat je met één of meerdere cliënten op pad gaat. Dit betekent o.a. mee de stad in om papier te prikken, mee te helpen met schilderen of mee te helpen met de taken in de bieb. We gaan graag met jou in overleg welke taken je aanspreken om mee te begeleiden.  Er is altijd een beroepskracht bij aanwezig. 

Vooralsnog gaat het om de dinsdag overdag van 10.00 – 16.00 uur. Het gaat om een groep van 7 cliënten. Als de dagbesteding in de toekomst mogelijk uitgebreid wordt, dan is het in overleg mogelijk om meer dagen vrijwilligerswerk te komen doen indien je dit wil. 

Ben jij iemand die handig is met klusjes, schilderen en evt. met een hamer en schroevendraaier overweg kan? Of ben je iemand die het leuk vindt om cliënten te begeleiden in de bieb? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Wij bieden:
Bij inschrijving als vrijwilliger vragen wij om een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) Wij helpen jou met de aanvraag.
 
 Als vrijwilliger bij Daelzicht:
 - ben je verzekerd
 - krijg je een vrijwilligersovereenkomst
 - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten
 - ontvang je een eindejaar attentie
 - vergoeden wij jouw reiskosten
 
Interesse?
 Als u naast de vacature op "reageren" klikt krijgen wij bericht van uw interesse. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Hiervoor moet u wel ingelogd zijn. Bent u nog geen vrijwilliger bij Vrijwilligerswerk Venlo? Hier kunt u zich aanmelden!
Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Heel Activiteiten > Daelzicht > Vrijwilligers gevraagd bij het ondersteunen van klusjes