Wil jij me begeleiden naar en bij het paardrijden

Wil jij me begeleiden naar en bij het paardrijden

Structureel werk · Flexibele uren
Heerbaan 17, 6097 AV Heel, Netherlands
Maatje & buddy
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Daelzicht
#60314
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/3454125-/activiteiten/Wil-jij-me-begeleiden-naar-en-bij-het-paardrijden/60314 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken een maatje voor een cliënte van 37 jaar die gek is op dieren en het paardrijden weer zou willen oppakken. Wil jij haar begeleiden naar en bij het paardrijden?

Uitgebreide omschrijving


Wie zijn wij?
Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en behandeling, zinvolle dagbesteding en werk op maat, ondersteuning thuis bij het dagelijkse leven en opvang in een crisissituatie. Ongeveer 1.500 medewerkers en 700 vrijwilligers werken elke dag met plezier, respect, warmte en deskundigheid voor onze 1600 cliënten. Daelzicht is op ruim 80 locaties in Limburg vertegenwoordigd.
 
 Wij zoeken:
Een vrijwilliger om mee te gaan paardrijden 
Ik ben 37 jaar, heb een verstandelijke beperking en woon  in Maasbree. Emotioneel functioneer ik op het niveau van een peuter. Je begrijpt dat ik de ander nodig heb om me nabijheid en structuur te bieden, de basis veiligheid. In mijn vrije tijd heb ik ook graag duidelijke invulling. 
Ik zou weer graag gaan paardrijden, net als vroeger! Ik zoek iemand die het leuk vindt om me eenmaal per twee weken te begeleiden naar het paardrijden.
k ben helemaal weg van dieren en dol op K3 en Nick en Simon. 
In kijk altijd eerst even de kat uit de boom. In het begin moet ik even wennen, als je hierop kunt  inspelen en het contact langzaam kunt opbouwen, kijk ik uit naar jouw komst . Dan zullen we beiden veel plezier hebben tijdens onze activiteit samen.
 
Geen ervaring nodig:
Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten.
 
Vrijwilliger zijn bij Daelzicht levert een goed gevoel en biedt mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Je gaat om met bijzondere mensen waarvoor jij het verschil kunt maken door het bieden van een extra aandacht. In een gemoedelijke sfeer bouw je ervaring op en heb je persoonlijk contact. Je wordt ondersteund bij jouw vragen door de leiding en de vrijwilligerscoördinator.
 
 Wij bieden:
 Bij inschrijving als vrijwilliger vragen wij om een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) Wij helpen jou met de aanvraag.
 
 Als vrijwilliger bij Daelzicht:
 - ben je verzekerd
 - krijg je een vrijwilligersovereenkomst
 - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten
 - ontvang je een eindejaar attentie
 - vergoeden wij jouw reiskosten
 
 Interesse?
 Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!
 


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Heel Activiteiten > Daelzicht > Wil jij me begeleiden naar en bij het paardrijden