Activiteiten vrijwilliger

Activiteiten vrijwilliger

Structureel werk · Flexibele uren
Drie Decembersingel 52a, 5921 AC Venlo, Netherlands
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.15 plaatsen over.
Activiteit Delen
Buitenbad Groot Venlo
#60282
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/4555978-/activiteiten/Activiteiten-vrijwilliger/60282 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Tijdens het seizoen wordt regelmatig wat georganiseerd in en rondom het zwembad en op het evenemententerrein. De opening, diverse (zwem)clinics, de Nationale Zwem-4-daagse, sportdagen promotie op de vakantiemarkt en natuurlijk de onvergetelijke vrijwilligers feestavond.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Een belevings vol vitaliteitspark waarin innovatie, educatie, ontmoeting, sporten en bewegen centraal staan. Een park dat door innovatieve bedrijven kan worden gebruikt als showcase en wordt gerund door vrijwilligers. Op het park kan worden gesport en bewogen, kunnen mensen gezond eten en elkaar ontmoeten, en er worden evenementen georganiseerd 

Werkzaamheden
Tijdens het seizoen wordt regelmatig wat georganiseerd in en rondom het zwembad en op het evenemententerrein. De opening, diverse (zwem)clinics, de Nationale Zwem-4-daagse, sportdagen promotie op de vakantiemarkt en natuurlijk de onvergetelijke vrijwilligers feestavond. Vind je het organiseren van activiteiten leuk, dan kun je hier helemaal je energie en creativiteit kwijt.

 Wij bieden
Opleidingen, cursussen, gratis gebruik maken van de faciliteiten en jaarlijkse feestavonden.

Tijdsbesteding 
In overleg.

Interesse?
 Als u naast de vacature op "reageren" klikt krijgen wij bericht van uw interesse. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Hiervoor moet u wel ingelogd zijn. Bent u nog geen vrijwilliger bij Vrijwilligerswerk Venlo? Hier kunt u zich aanmelden!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.15 plaatsen over.
Activiteit Delen
Venlo Activiteiten > Buitenbad Groot Venlo > Activiteiten vrijwilliger