Interieurverzor(st)er gezocht

Interieurverzor(st)er gezocht

Structureel werk · Flexibele uren
Schoolweg 148, 5916 PL Venlo, Netherlands
Klussen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting Centrum T Ven
#60256
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/5496530-/activiteiten/Interieurverzorster-gezocht/60256 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je creeërt sfeer en zuivering in een gerenoveerd klooster. De sfeer waarin je komt is rustig en meditatief, een plek waar mensen zich verbinden en thuis voelen. We nodigen je uit om bij te dragen aan dit bijzondere verhaal, het liefst 2-4 uur per week. Kom gerust even kennis maken…Je bent van harte welkom!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Stichting Centrum ‘t Ven is een plek voor verbinding, groei en welzijn. Hier komen mensen samen om zinvol bezig te zijn met diverse activiteiten op het gebied van gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en natuur. Iedereen draagt zo een steentje bij aan een gezamenlijk doel. Bij ons kan iedereen zijn/haar bijdrage leveren vanuit innerlijke potentie. Er heerst een ontspannen sfeer in een rustige omgeving en hier werken mensen met een groot sociaal hart die anderen willen helpen.

Werkzaamheden

Je creeërt sfeer en zuivering in een gerenoveerd klooster. De sfeer waarin je komt is rustig en meditatief, een plek waar mensen zich verbinden en thuis voelen. We nodigen je uit om bij te dragen aan dit bijzondere verhaal.

Wij vragen

Iemand die het fijn vindt sfeer en zuivering te creëren in een gerenoveerd klooster.

Wij bieden 

  • Korting op diverse behandelingen die gegeven worden in Centrum `t Ven, denk daarbij aan voetreflex, massages, meditaties, paardencoaching, trainingen etc
  • Een fijne werk omgeving
  • Een gedegen vrijwilligersorganisatie
  • Verbinding door centrumbijeenkomsten en de  mogelijkheid om deel te nemen aan leeractiviteiten.

Tijdsbesteding

Het liefst 2-4 uur per week

Interesse?
Als u naast de vacature op "reageren" klikt krijgen wij bericht van uw interesse. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Hiervoor moet u wel ingelogd zijn. Bent u nog geen vrijwilliger bij Vrijwilligerswerk Venlo? Hier kunt u zich aanmelden!

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen